OnePlus 6 ve 6T Modelleri İçin Yeni OxygenOS Güncellemesi Dağıtıldı

OnePlus 6 için OxygenOS 9.0.7 ve OnePlus 6T için OxygenOS 9.0.15 güncellemeleri OTA üzerinden bütün kullanıcılara dağıtılmaya başlandı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, geçtiğimiz ay yaptığı abir açıklamada Oneplus 6T ve diğer eski cihazları için bazı OnePlus 7 Pro özelliklerini güncelleme ile vereceğini açıklamıştı. Bugün ise şirketin söz verdiği gibi bazı yeni özellikleri OnePlus 6 ve OnePlus 6T için dağıtmaya başladığını görüyoruz.

Oneplus 6 için OxygenOS 9.0.7 ve Oneplus 6T için OxygenOS 9.0.15 güncellemeleri Haziran 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamasının yanı sıra birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesini de beraberinde getiriyor. Diğer taraftan yeni ekran kaydı özelliğinin de bu güncelleme ile her iki cihaza da geldiğini görüyoruz.

Sizde OnePlus 6 veya 6T kullanıyorsanız telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümün cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Bildirim panelini aşağıya çekerek ekran kaydı özelliğini kullanmaya başlayabilirsiniz. Yukarıdaki görselde görebileceğiniz üzere hızlı ayarlar menüsünde yer alan bu özellik ile direkt olarak telefonun ekranını video kaydına alabilirsiniz.

Diğer taraftan açık beta programı kapsamında dağıtılan son güncelleme ile ZEN modu özelliğinin cihazlara geldiğini görmüştük. Çinli şirket henüz kararlı sürümde bu özellikleri dağıtmadı. Önümüzdeki güncellemeler de diğer yeni özelliklerinde kararlı sürüm olarak kullanıcılara dağıtılması bekleniyor.

Whatsapp