OnePlus 6 ve 6T İçin Sırasıyla Açık Beta 22 ve Açık Beta 14 Güncellemeleri Dağıtıldı

Çinli OnePlus geçen yıl piyasaya sürdüğü amiral gemisi modellerinden OnePlus 6 ve OnePlus 6T modelleri için yeni açık beta güncellemelerini Temmuz ayı güvenlik yaması ile beraber dağıtmaya başladı.

OnePlus 6 serisi Açık Beta 22 ve Açık Beta 14 güncellemelerini almaya başladı. Beta programında yer alan bütün kullanıcılara kademeli olarak dağıtılan bu yeni sistem güncellemesi ile beraber birçok hata düzeltmesi ve performans iyileştirmesinin yapıldığını söyleyebiliriz.

Temmuz 2019 tarihli en yeni Android güvenlik yamasının bu güncelleme ile beraber cihazlara eklendiğini görüyoruz. Diğer taraftan dosya yöneticisi uygulamasında arayüz iyileştirmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldığı belirtiliyor.

Hava durumu widget aracının ana ekrana eklendiği belirtiliyor. Bu sayede kullanıcılar mevcut konumlarında ki hava durumunu çok daha hızlı ve kolay bir şekilde takip edebilecek. Ayrıca cihazın genel performansında da bazı iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Kamerada meydana gelen donma sorununun bu güncelleme ile giderildiğini söyleyebiliriz.

Eğer sizde bu iki cihazdan birisini kullanıyorsanız ve beta programında yer alan yazılımlardan herhangi birine sahipseniz cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek en güncel sürümün cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilir ve yükleyebilirsiniz.

Whatsapp