OnePlus 6 Üçüncü Android 9 Pie Güncellemesini Aldı

OnePlus 6 için Çinli şirket tarafından üçüncü Open Beta güncellemesi OTA üzerinden beta programında yer alan bütün kullanıcılara gönderilmeye başladı.

Bu ayın başında Android 9 Pie işletim sisteminin ilk resmi güncellemesi OnePlus tarafından OnePlus 6 için Open Beta programı kapsamında dağıtılmıştı. Bu güncelleme ile bütün OnePlus 6 kullanıcıları Android 9 Pie beta sürümünü deneyebiliyordu. İlk güncellemenin üzerinden henüz sayılı günlerde geçmişken firma üçüncü açık beta güncellemesini OnePlus 6 için OTA üzerinden yayınladı.

Kademeli olarak dağıtılan OnePlus 6 Open Beta 3 güncellemesi bugün itibariyle bütün kullanıcılara dağıtılıyor. Cihazınıza herhangi bir bildirim gelmediyse cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek güncellemeyi elle kontrol edebilirsiniz. Yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Yeni OnePlus 6 Android 9 Pie güncellemesi ile cihazınızın ekranında meydana gelen bazı hatalar giderilmiş olacak ve aynı zamanda parmak izi ile yüz tanıma ile kilit açma özelliklerinde de önemli iyileştirmeler yapılmış olacak. Diğer taraftan çift uygulama özelliğine Telegram, Discord ve daha birçok uygulamanın desteği eklenecek.

Ülkemizde paralel ithalatçı garantili olarak satılan OnePlus 6 varyantlarından birini kullanıyorsanız en yeni güncellemeyi yüklemenizi tavsiye ediyoruz. Bu sayede önden Android 9 Pie sürümünü cihazınızda deneyebilir ve yakaladığınız hataları firmaya bildirerek güncellemenin daha sorunsuz bir hale gelmesine katkı sağlayabilirsiniz.

Whatsapp