OnePlus 6, Tanıtımına Bir Hafta Kala Geekbench'te Ortaya Çıktı

OnePlus'ın yeni akıllı telefonu OnePlus 6 önümüzdeki hafta resmi olarak duyurulacak ancak cihazın Benchmark test sonuçları gelmeye devam ediyor.

Önümüzdeki hafta ,uzun zamandır merakla beklenen ve ekranın üst tarafında küçük bir çentik olan OnePlus 6 akıllı telefon resmi olarak duyurulacak. Bu arada bir OnePlus 6 cihazı Geekbench üzerinde ortaya çıktı ve burada cihaz hakkında bazı yeni bilgilerle birlikte daha önceki söylentilerde iddia edilen bazı özellikler de doğrulanmış oldu. 

OnePlus 6 A6003 model numarası ile birlikte gelecek ve OnePlus 3'ün A300X ve OnePlus 5'in A500X model numarasına sahip olduğu göz önüne alındığında aynı isim şemasını devam ettiği hörülüyor. Cihaz ayrıca Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti ile birlikte geliyor ancak şirketin daha önce yonga seti bilgilerini verdiği için bu da sürpriz bir bilgi olmuyor. 

OnePlus 6 en yeni Android Oreo 8.1 sürümü ile gelecek, ancak Project Treble'ı destekleyip desteklemeyeceğini henüz bilmiyoruz. Geçtiğimiz Aralık ayında bir OnePlus çalışanı, daha hızlı güncellemeler için bu programa geçmenin çok riskli olduğunu belirtmişti ki son altı ay içinde OnePlus, güncelleme sorununu çözmüş görünüyor. OnePlus A6003 model numarasına sahip cihaz 8 GB RAM'e sahip ancak büyük olasılıkla daha ucuz fiyata sahip bir 6 GB versiyonu da olacak. 

OnePlus 6 Geekbench sonuçlarını, daha önce test edilen diğer Snapdragon 845 yonga setine sahip telefonlarla karşılaştırdık  ve skorların umut verici olduğunu söylemek zorundayız. Önümüzdeki hafta Londra'da yapılacak tanıtımları birlikte OnePlus 6 hakkında en son bilgilere sahip olmak için bizi takip etmeye devam edin. 

OnePlus ayrıca geçtiğimiz günlerde resmi twitter hesabı üzerinden OnePlus 6 kamerasının Slow-Motion video kaydı yeteneğine dikkat çeken bir video paylaştı. Bu videoya da aşağıda göz atabilirsiniz. 

Whatsapp