OnePlus 6, şimdiye kadar ki en pahalı OnePlus cihazı olacak

Çinli şirket OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 6, firmanın bugüne kadarki en pahalı telefonu olacak.

Akıllı telefon hayranlarının adından son dönemlerde sıkça söz ettiği Çin merkezli OnePlus firması, gittikçe daha popüler bir hale gelmeyi başarıyor. Üretimini geliştirdiği uygun fiyat etiketli amiral gemisi telefon modelleriyle adından söz ettirmeyi başaran firma, tıpkı diğer tüm akıllı telefon üreticilerinin yaptığı gibi fiyat artışıyla birlikte karşımıza çıkmayı planlıyor.

Bu bağlamda firmanın geliştirmekte olduğu iddia edilen yeni amiral gemisi modeli OnePlus 6 için bilgiler kamuoyuna sızdırılırken, güvenirliliğini kanıtlamış olan True Tech isimli şirket OnePlus 6 modelinin üretim maliyetinin diğer kardeşlerine oranla çok daha yüksek olacağını belirtti.

Daha öncesinde bu kaynak OnePlus firmasından gerçekleştirdiği sızıntı ile birlikte OnePlus 5 isimli modelin Hindistan çıkış tarihi ile fiyat etiketini resmi olarak duyurmuştu. Şirketin geliştireceği 128 GB depolama alanına sahip OnePlus 6 modelinin maliyeti yükselirken, cihazın raflardaki fiyat etiketinin ise 600 dolar olacağı belirtiliyor.

Firmanın 64 GB depolama kapasitesinde sahip olan modelinin satış fiyatının ise 555 dolar olacağı açıklanılırken, ne kadar güvenilir bir kaynak olsa da firma tarafından resmi açıklama gelmeden bu bilgilerin gerçeği yansıttığını söylememiz hata olabilir. Yüksek performans tutkunları için cihazın 8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama alanına sahip modelini de geliştirecek olan şirketin bu cihazı nasıl fiyatlandıracağı ise tamamıyla merak konusu.

Depolama ve bellek dışında, OnePlus 6, Qualcomm'un Snapdragon 845'i içeride içerecek şekilde onaylandı. Ayrıca, bir tasarım notunda, şirket tarafından özel bir cam konstrüksiyon ilan edildi, ayrıca 18: 9'luk büyük bir ekran da bekleniyor. Ayrıca, şeylerin yazılım tarafında, Android 8.1 Oreo'nun doğrudan kutudan gönderilmesi bekleniyor. Son olarak, OnePlus 6'nın açılışı Londra'da 16 Mayıs'ta belirlendi ve satışlar kısa bir süre sonra başlayacak.

Whatsapp