OnePlus 6 inci beyazı rengi satışa çıkıyor

Amiral gemisi dünyasının savaşçısı OnePlus 6, silk white yani ipek beyazı renk seçeneğiyle birlikte satışa çıkıyor.

Akıllı cep telefonu sektöründe özellikle son dönemlerde adından sıkça söz ettirmeyi başaran Çin merkezli OnePlus firması, kısa süre öncesinde amiral gemisi cep telefonu 6 ile karşımıza çıkmıştı. Global pazarda uzun kuyrukların oluşmasına neden olan ve mağaza önlerinde çoğu kullanıcıyı merakla bekleten OnePlus 6 isimli cihaz, ilk olarak piyasaya siyah renk seçeneğiyle birlikte çıktı.

Siyah sürümleri ardından artık kullanıcıların karşısına 256 GB depolama alanı sunan Beyaz renk seçeneğiyle birlikte çıkacak olan şirket, cihazın bu ay içerisinde beyaz versiyonunun satışa sunulacağını açıkladı. Oldukça şık bir görünüme sahip olan bu cihaz özellikle bayan kullanıcılar tarafından tercih edilebilecek olan bir tasarıma sahipken, akıllı cep telefonlarında siyah renkten sıkılanların ilgisini üzerine çekmeyi başaracak.

Cihazın içereceği teknik özelliklerde herhangi bir farklılık görülmeyecekken, tek farklılığın renk seçeneği ve bu renk seçeneğine özel olarak 256 GB kapasitesindeki dahili depolama alanı sunması olduğunu söyleyebiliriz.

Küresel pazarda oldukça önemli başarıların altına imzasını atan OnePlus, beyaz renk seçeneğine sahip versiyonu ile cihazın satış rakamlarını da arttırmayı başarabilir. OnePlus 6 isimli cihazın tüm teknik özelliklerini aşağıda bulunan cihaz sayfamızı ziyaret ederek görüntüleyebilirsiniz.

Whatsapp