OnePlus 6 İçin OxygenOS 9.0.2 Güncellemesi Yayınlandı

OnePlus 6 için geçtiğimiz günlerde dağıtılan açık beta 6 güncellemesinin ardından bugün kararlı sürüm için OxygenOS 9.0.2 güncellemesi dağıtılmaya başladı.

OnePlus 6T için ilk sistem güncellemesinin yayınlanmasının ardından Çinli üretici bu sefer OnePlus 6 için yeni bir sistem güncellemesi göndermeye başladı. OxygenOS 9.0.2 sürümünü OTA üzerinden bütün OnePlus 6 kullanıcıları için dağıtan şirket geçtiğimiz günlerde açık beta yazılımı ile yaptığı değişiklikleri bu sefer kararlı sürümde yapıyor. 

OnePlus 6T'nin tanıtımı sırasında birçok özelliğin OnePlus 6 içinde yayınlanacağı söylenmişti. Firma sözünde duruyor ve yeni OnePlus 6 OxygenOS 9.0.2 güncellemesi ile bu özellikleri eski cihazına da ekliyor. Yeni kaydırma hareketleri ve gece modu gibi kamera özellikleri ile sizde OnePlus 6T'nin yazılımının bir benzerini OnePlus 6 üzerinde kullanabilirsiniz.

Güncelleme ile ayrıca telefon hakkında kısmının tasarımının da değiştirildiğini görüyoruz. Ayrıca telefonun beklemede iken tükettiği pilin azaltıldığı belirtiliyor. Ayrıca Kasım 2018 tarihli en yeni Android güvenlik yaması da bu güncelleme ile beraber cihazınıza eklenmiş olacak.

Şuan için kademeli olarak bütün OnePlus 6 kullanıcılarına dağıtılan Oxygen OS 9.0.2 güncellemesini henüz almadıysanız cihazınızın ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girerek güncellemeyi kontrol edebilir ve cihazınıza indirerek yükleyebilirsiniz. Ülkemizde şuanda ithalatçı firma garantisi ile satılan OnePlus 6'yı kullanıyorsanız sizde bu hafta içerisinde en yeni güncellemeyi almaya başlayabilirsiniz.

Şimdilik OnePlus 6T modelinin ülkemizde ithalatçı firma garantisi altında satışa sunulup sunulmayacağı bilinmiyor. Şuana kadar OnePlus 3 serisi ile beraber her yıl yeni modelleriyle ülkemizde gördüğümüz OnePlus cihazlarının en yeni üyesini de ilerleyen zamanlarda ülkemizde göreceğimizi düşünüyoruz.

Whatsapp