OnePlus 6 İçin Open Beta 7 Güncellemesi Dağıtıldı

OnePlus 6 kullanıcıları bugün itibariyle OTA üzerinden açık beta 7 güncellemesini almaya başladı. Güncelleme sadece açık beta programına kayıtlı kullanıcılara gönderiliyor.

Çin merkezli akıllı telefon üreticisi OnePlus bugün resmi forumu üzerinden yaptığı duyuru ile OnePlus 6 için Open Beta 7 yani açık beta 7 güncellemesinin dağıtılmaya başladığını belirtti. Güncelleme şuanda bütün açık beta kullanıcılarına OTA üzerinden kademeli bir şekilde dağıtılıyor. Eğer sizde OnePlus 6 kullanıyorsanız ve açık beta yazılımına sahipseniz önümüzdeki birkaç gün içerisinde bu güncellemeye kavuşabilirsiniz.

Güncelleme ile cihaza eklenen ilk özellik videoları izlerken daha iyi bir görüntü deneyimi elde edebilmeniz için cihaza eklenen yeni bir ekran modu olmuş gibi görünüyor. Bu özelliği aktif edebilmek için ayarlar menüsünden ekran kısmına gidebilirsiniz.

OnePlus Roaming özelliği ile sim kart kullanmadan cihazınızın internete bağlanmasını sağlayabileceksiniz. Bunun ülkemizde pek kullanılabilir olacağını düşünmüyoruz. Sanal bir sim kart gibi bu özellik ile sim kart olmadan internet tarifelerini kullanabiliyorsunuz.

Bu özelliği de cihazınızın ayarlar menüsünden WiFi menüsüne girerek OnePlus Roaming adı altında bulabilirsiniz. Güncelleme ile beraber ayrıca acil durum çağrı arayüzünde de düzenlemeler yapıldığı belirtiliyor.

Diğer taraftan başlatıcı uygulaması yani ana ekran uygulamasında da genel hata düzeltmeleri ve performans iyileştirmeleri yapıldığı belirtiliyor. Eğer sizde bu yeni güncellemeyi denediyseniz yorumlar kısmında görüşlerinizi yazarak bizlerle paylaşabilirsiniz. Bu yazılımın bir beta sürüm olduğunu ve çeşitli hatalar ile karşılaşma ihtimalinizin bir hayli yüksek olduğunu unutmayın.

Whatsapp