OnePlus 6, Beyaz Renk Seçeneği ve Super Slow-Motion Video Kaydı Yeteneği ile Geliyor

İnternete sızdırılan yeni bir görsel OnePlus 6'nın beyaz renk seçeneğine sahip olacağını doğrularken, bir başka görsel ise Super Slow-Motion özelliğine işaret ediyor.

OnePlus'ın bir sonraki raki akıllı telefonu için haftalardır devam eden bir söylenti fırtınası devam ediyor ve şirket şimdi OnePlus 6 adını alacak cihazın, 16 Mayıs tarihinde resmi olarak duyuracağını açıkladı. Ancak tanıtım tarihinin hemen ardından dan sızdırılan bu yeni görüntüler, OnePlus 6 hakkında bilmediğimiz daha fazla yeniliğin de olduğunu gösteriyor. 

İlk görselde yeni ya da şaşırtıcı hiç bir şey ancak akıllı telefonun hem ön hem de arka cephesi rahatlıkla görülebiliyor. Ancak resmi bir bilgi veya güvenilir bir sızıntı kaynağından gelmediği için bu görüntünün gerçek olup olmadığını doğrulayamıyoruz. 

Aşağıdaki resim ise OnePlus'ın Hindistan web sitesinde bulunduğu iddia ediliyor ve OnePlus 6'nın Super Slow-Motion adı verilen ağır çekim video kaydı yeteneğine sahip olacağına işaret ediyor. Götüntü, gördüğünüz gibi bir çözünürlük ve kare hızı hakkı da detay içermiyor, ancak OnePlus'ın Samsung ve Sony'ye bu açıdan rakip olmaması ve 960fps'ye çıkmaması garip olurdu. 

Samsung'un Galaxy S9 ve S9 + modelleri, bu çılgın hızda 720p çözünürlükte zirveye çıkarken, Sony'nin Xperia XZ2 ve XZ2 Premium modelleri ise 1080p çözünürlüğe çıkmayı başarırken, OnePlus'ın 720p seçeneğini tercih edeceğini düşünüyoruz, ancak bekleyip görelim.

OnePlus 6'nın 6.28 inç 2280 x 1080 piksel çözünürlükte AMOLED ekran, 8GB'a kadar RAM, Qualcomm Snapdragon 845 yonga seti, 16MP + 20MP çift arka kamera kurulumu ve 3.450 mAh batarya ile donatılacağı tahmin ediliyor. OnePlus 6, Android 8.1 Oreo işletim sistemi ve Oxygen OS 5.1 arayüzü ile satışa sunulacak. 

Whatsapp