OnePlus 6 Avengers: Infinity War Özel Sürümünün Kutusu Görüntülendi

OnePlus 6'nın tanıtım tarihine bir hayli yaklaştık. Tanıtıma sayılı günler kala OnePlus 6 Avengers: Infinity War özel sürümüne ait bir kutu görseli sızdırılmış durumda.

OnePlus 6'nın 16 Mayıs tarihinde resmi olarak duyurulması bekleniyor. Standart versiyonun yanı sıra aynı tanıtım etkinliğinde OnePlus 6 Avengers: Infinity War özel sürüm modelinin de duyurulması bekleniyor.

Aşağıdaki görsel üzerinden OnePlus 6 Avengers: Infinity War özel sürümü için hazırlanan kutunun nasıl görüneceğini öğrenmiş olduk. Elbette cihazın tasarımında herhangi bir değişiklik olacak mı yada içerisindeki yazılımda bir fark olacak mı bunu şuan için bilmiyoruz. En azından kutu tasarımının farklı olacağını söyleyebiliriz. Bu model geçen yıl piyasaya sürülen OnePlus 5T Star Wars özel sürümü gibi farklı bir varyant olacaktır.

Telefonun kutu içeriğinde yer alan aksesuarların koyu renkli olması beklenirken diğer taraftan telefonun renginin veya arka kasa da kullanılan materyalin normal sürüme kıyasla daha farklı olması bekleniyor. Çünkü bu modelin fiyatı standart OnePlus 6'ya kıyasla daha yüksek olacak. Elbette bu fiyat farkına değer farklılıkların da cihaz üzerinde bulunması gerekiyor.

OnePlus'ın Marvel ile ortaklığı daha önceden de ortaya çıkmıştı. Şirket ayrıca, kısa bir süre önce Hindistan'da OnePlus sahiplerine 6000 film bileti vermişti. Önümüzdeki haftalarda bu ortaklığın daha fazlasını görebiliriz. Belkide her yıl çıkan bir marvel filmi için özel olarak geliştirilen bir OnePlus telefonu görebiliriz. Bu modeller aslında standart modellere kıyasla çok büyük donanım veya tasarım farklılıkları içermiyor.

Whatsapp