OnePlus 6 Android 9 Pie Güncellemesi Yayınlandı

OnePlus 6 için merakla beklenen Android 9 Pie güncellemesinin kararlı sürümü OTA üzerinden bütün kullanıcılara bugün itibariyle kademeli olarak dağıtılmaya başladı.

Son yıllarda adından sıkça söz ettiren Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus yaptığı yeni bir duyuru ile bugün itibariyle OnePlus 6 için Android 9 Pie güncellemesini dağıtmaya başladığını belirtti. Eğer sizde OnePlus 6 kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsü üzerinden sistem güncellemeleri kısmına girerek güncellemeyi kontrol edebilirsiniz. Yeni güncelleme ile beraber oyun modunun yeni sürümü ve daha birçok yenilik cihaza eklenmiş olacak.

Şuan OTA üzerinden kademeli olarak bütün kullanıcılara dağıtılan güncellemenin cihazınıza ulaşması birkaç günü bulabilir. Bu sebeple ara ara güncellemeleri elle kontrol etmenizde fayda var. Yeni güncelleme Eylül ayı Android güvenlik yamasının yanı sıra yenilenmiş arayüz ve yeni kaydırma hareketleri ile birlikte geliyor.

Şu anda piyasada yer alan cihazlar arasında resmi olarak Android 9 Pie işletim sisteminin kararlı sürümü ile çalışan Pixel ve Essential cihazları dışında başka herhangi bir cihaz bulunmuyor. Geçtiğimiz günlerde açık beta programı başlatan OnePlus bu program kapsamında üç farklı Android 9 Pie güncellemesini OnePlus 6 için OTA üzerinden yayınlamıştı.

Bugün ise bütün kullanıcıların indirip kurabileceği kararlı sürüm Android 9 Pie güncellemesi OTA üzerinden bütün kullanıcılar için dağıtılmaya başladı. Güncellemeyi yüklemeden her ihtimale karşı önce dosyalarınızı yedek almayı unutmayın. Ayrıca cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun. Yaklaşık 1.5 GB civarında boyuta sahip olan OnePlus 6 Android 9 Pie güncellemesini eğer mümkün ise WiFi bağlantı kullanarak cihazınıza indirin.

Whatsapp