Oneplus 5T'nin Bir Görüntüsü Daha Ortaya Çıktı

Oneplus 5T'nin çerçevesiz 18:9 ekranın gösteren yeni bir görüntüsü daha internete sızdırıldı.

Oneplus, geçtiğimiz yıla kadar yılda bir tane üst seviye akıllı telefon sunuyordu ancak geçtiğimiz yıl OnePlus 3T modeli ile bu geleneğe son verdi ve Kasım ayında ikinci üst seviye akıllı telefonunu piyasaya sundu. Son günlerde OnePlus 5T hakkında çıkan söylentiler, Çin merkezli şirketin bu yıl da aynı şeyi yapacağı konusunda söylentilerin artmasına neden oldu. 

Sadece bir kaç saat önce yeni OnePlus 5T'nin tasarımını gösteren bazı görüntüler ortaya çıkmış ve bunları sizlerle paylaşmıştık ki şimdi yeni bir görüntü daha ortaya çıktı. 

Bu görüntü daha çok sızdırılmış resmi bir basın görselinden alınmış bir görüntü gibi görünüyor. Fakat yine de telefonun tasarımı hakkında daha çok şey öğrenebiliyoruz. Alt ekran çerçevesi aslında OnePlus 5'inkinden daha küçük görünüyor ve parmak izi tarayıcısı için yeterli alan yok gibi görünüyor. Bu görüntülerdeki cihazlar, söylentilerde uyuşuyor ki zaten OnePlus 5T'nin parmak izi tarayıcısının telefonun arkasında olacağı söyleniyordu. Zira cihaz, 6 inç 18:9 ekrana sahip olacak. 

Küçük çerçevelerle eşleştirilen farklı en boy oranı OnePlus 5T'yi, OnePlus 5 ile kabaca aynı boyutta olmasını sağlayacak. Böylece iki cihaz arasında tek farklılık ekran dışında parmak izi sensörünün arkaya taşınması olabilir. Bu resimde hoparlör ızgarası da görülebiliyor ve ekran Samsung'un amiral gemileri gibi kavisli görünmüyor. Bu da cihazın, 2.5D Gorilla Glass Ekrsn korumasına sahip olacağı anlamı taşıyor. 

Whatsapp