Oneplus 5T'nin Benchmark Testi, Snapdragon 835'in En Yüksek Skoru Oldu

Oneplus 5T'nin Geekbench benchmark test sonuçları, Snapdragon 835 yonga setinin de aldığı en yüksek skor oldu.

Tanıtımına kısa bir süre kalan OnePlus 5T ipuçları, özellikleri ve görüntüleri, bu günlerde sürekli olarak internete sızdırılıyor. OnePlus 5T'nin tanıtımının 16 Kasım tarihinde yapılacağı ise daha kesinlik kazanmıştı. Bununla birlikte, A5010 kod adını alan bir OnePlus cihazı Geekbench veritabanından geçtiği için spekülasyondan ziyade daha somut bir şeyler ortaya çıkmış oldu.

A5010 kod numaralı cihazın aldığı puanların, diğer en iyi Snapdragon 835 yonga setine sahip cihazlara (HTC U11'in) kıyasla daha yüksek olması, OnePlus 5T'nin de yine 8 GB RAM içeren bir modeline sahip olacağına dair ipucu veriyor. 

Fiyat konusunda da değişirsen, OnePlus 5T fiyatı, Çin merkezli markanın hayranlarının tahmin edebileceği düzeyde olacak. Zaten OnePlus CEO'su Pete Lau da yaptığı açıklamada OnePlus 5T fiyatının 600$'ın altında olacağını belirtmişti. Apple, Samsung ve benzeri markaların popüler üst seviye telefonlarının 1000 dolarlık fiyat etiketi seviyesine çok yaklaştığını göz önüne alarsak, OnePlus 5T'nin bu tür bir fiyatlandırma ile gerçekten büyük ilgi görmesi gerekiyor. 

OnePlus 5T, fiyatı ile olmasa da sahip olacağı teknik özellikleri ile gerçek bir amiral gemisi sınıfı akıllı telefon olacak. OnePlus 5'ten bildiğimiz özelliklere ek olarak OnePlus 5T, 18:9 en-boy oranına sahip 1080 x 2160 piksel OLED bir ekrana sahip olacak. Daralan çerçeveler nedeni ile ana ekran tuşu kaldırılırken, parmak izi tarayıcı da arka tarafa taşınacak. 

Whatsapp