OnePlus 5T Star Wars Edition resmiyete kavuştu

Üretimini gerçekleştirdiği Android işletim sistemli cihazlarla gündemden düşmeyen OnePlus firması, kısa süre öncesinde tanıttığı 5T modelinin Star Wars Edition sürümünü satışa çıkaracak.

Akıllı telefon sektöründe daha çok isminden performans tutkunları için geliştirdiği modellerle söz ettiren Çin merkezli OnePlus firması, tanıtımını 16 Kasım'da gerçekleştirdiği 5T modelinin özel bir sürümünü hazırladı. Firmanın OnePlus 5T Star Wars Edition olarak isimlendirdiği ürün Mumbai'deki Comic Con etkinliği kapsamında lanse edilirken, satışlarına 16 Aralık tarihi itibariyle başlayacak.

Cihazın paylaşılan basın görsellerine baktığımızda arka panelin beyaz olarak dizayn edildiği ve alt tarafından ise kırmızı olarak tasarlanan bir Star Wars logosuyla karşı karşıya kalıyoruz.Ön yüzünü çevirdiğimizde renk uyumu adına siyah renkle tasarlanmış bir dokunmatik paneli karşımıza çıkarken, ses kontrol tuşu üzerine konumlandırılan bildirim düğmesi de kırmızı renge bürünmüş.

Telefonun arayüzü ve içerisindeki uygulamalar ele alındığında yazılımsal anlamda neredeyse her alanda Star Wars logosu karşımıza çıkarken,bu ise cihaza tam anlamıyla farklı bir hava katmayı başarmış. Cihazın tüm teknik özelliklerini ele aldığımızda neredeyse ana modelden farksız olduğu sadece 8 GB RAM ile 128 GB kapasitesindeki dahili depolama seçeneğiyle satışa çıkacağını görüyoruz.

Sınırlı sayıda üretilen OnePlus 5T Star Wars Edition modelinin çevrimiçi ve çevrimdışı kanallar üzerinden satışa çıkacağı söylenilirken, Hindistan sınırlarına özel olarak satışa çıkacağı düşünülüyor. Ancak bavul ticareti olarak adlandırılan yöntemle birlikte, bu cihaz yurdumuza giriş yapabilir.

Whatsapp