OnePlus 5T, Samsung Tarafından Üretilen Optik AMOLED Ekran ile Birlikte Geliyor

OnePlus'ın bir sonraki amiral gemisi katili akıllı telefonu O eplua 5T'nin Samsung tarafından üretilen optik AMOLED ekran paneline sship olacağı doğrulandı.

Daha önce de,sizlerle paylaştığımız üzere OnePlus 5 stokları tükendi ve dedikodu değirmeni bu durumu, OnePlus 5T'nin çıkışına hazırlık olarak yorumlayan söylentilerle doldu. Bu arada Çin merkezli şirketin üst kademe yöneticileri, sosyal medya üzerinden, bu konudaki merakı artırıcı paylaşımlar yapıyor. Sonuç olarak, evet yeni bir OnePlus akıllı telefon geliyor. 

Bu cihazın, OnePlus 5T adı ile açılmasının nedeni ise şirketin, geçen yıl bu zamanlar OnePlus 3 modelini, yeni OnePlus 3T modeli ile güncellenmiş olmasından kaynaklanıyor. Ancak yine de OnePlus'ın yeni akıllı telefonu resmi olarak açıklanmadan ismini öğrenmek pek mümkün görünmüyor. 

OnePlus yöneticileri, bugün başka bir tweetle karşımıza çıktı. Öncelikle Pete Lau bir paylaşım yaptı ve şirketin CEO'su Carl Pei de bu paylaşımı retweetledi. 

https://twitter.com/petelau2007/status/923878497910534144

Pete Lau tweet'te: OLED paneller, daha ince cihazlar ve daha iyi görüntüleme deneyimleri geliştirmemize yardımcı oluyor. Samsung'un ekran teknolojisi şu an Optic AMOLED ekran için en iyisi. 👌

Aslında Pete Lau herşeyi açıkça belirtmiş ve OnePlus 5T'nin Samsung tarafından üretilen bir optik AMOLED ekran paneline sahip olacağı konusunda şüpheye yer bırakmamış. Ancak asıl garip olan durum ise br şirketin üst yöneticilerinin sosyal medya üzerinden rakipleri tarafından üretilen bir bileşen için böyle övgüyle söz etmeleri. Gerçi bu durum Samsung için garip değil. Zira Güney Kore şirket, iPhone X için Apple dahil çok sayıda akıllı telefon üreticisine mükemmel AMOLED panellerini satıyor. Bay Lau ayrıca OnePlus 5T'nin normal 5'ten daha ince olacağını ima ediyor olabilir mi?

Whatsapp