OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz Versiyonu, 5 Ocak'taki Duyuru Öncesinde Listelendi

OnePlus 5T'nin merakla beklenen Kumtaşı Beyaz renk versiyonu, 5 Ocak tarihinde yapılacak resmi duyuru öncesinde, çevrimiçi olarak listelendi.

Çinli üretici OnePlus, amiral gemisi OnePlus 5T akıllı telefonunu Midnight Black renk versiyonu ile tanıttı, daha sonra akıllı telefonun Lava Red sürümünü Çin'de piyasaya sundu. Lava Red versiyonu ise geçen ay Hindistan'da başlatılan Beyaz kaplamalı Star Wars Limited Edition modeli izledi. OnePlus, son zamanlarda OnePlus 5T akıllı telefonun yeni Kumtaşı sürümünü hazırlamaya başladı, şimdi ise telefonun Kumtaşı Beyazı versiyonu jd.com'da listelendi ve cihaz için rezervasyonlar yerel saatle yarın sabah 10:00 Çin'de başlayacak.

OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz versiyonun tasarımı, Star Wars duvar kağıtlarındaki gibi markalaşma yapılmayan Star Wars sürümüne benziyor ancak pürüzsüz Kumtaşı kaplaması, siyah renkli güç tuşu ve ses tuşları ile beyaz renkli arka panel ve soldaki Mineral Kırmızı renkli uyarı sürgü tuşu tasarımda dikkat çeken değişiklikler arasında yer alıyor.

https://twitter.com/oneplus/status/948539449708765184

OnePlus 5T Kumtaşı Beyaz versiyonu sadece 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı versiyonu ile birlikte satışa sunulacak. Akıllı telefonun Kumtaşı Siyah versiyonunun da 5 Ocak tarihindeki etkinlikte beyaz versiyonuyla birlikte duyurulması bekleniyor. Fiyatlandırma ise büyük ihtimallestsndart  OnePlus 5T ile aynı seviyelerde olacaktır. 

Whatsapp