OnePlus 5T Kasım Ayı Sonunda Piyasaya Çıkabilir

OnePlus'ın çerçevesiz 18: 9 ekranlı akıllı telefonu olması beklenen OnePlus 5T hakkında detaylar gelmeye devam ediyor. OnePlus 5T ne zaman çıkacak?

Bir kaç gün önce, OnePlus 5'in güncellenmiş halini, ya da Çinli şirketin çerçevesiz ekranlı şk akıllı telefonu olacak OnePlus 5T'yi ait olduğu iddia edilen ilk görüntüler ortaya çıkmıştı. Güvenilir bilgi kaynaklarından biri olan Evan Blass (twitter'da @evleaks olarak biliniyor), iki farklı güvenilir kaynaktan aldığı bilgiye göre bu cihazın Kasım ayında tanıtılacağını, ancak tanıtımın 20 Kasım'dan önce olmayacağını belirtti. 

https://twitter.com/evleaks/status/923220910877892610

Geçtiğimiz yıl, Kasım ayı, akıllı telefon severlere OnePlus 3T'yi getirmişti, bu nedenle, OnePlus 5T'nin de resmi olarak tanıtılması ve Kasım ayında satışa sunulması için Kasım ayı tercihi çok mantıklı görünüyor. OnePlus 5T'nin, bazı yükseltilmiş donanım özelliklerine sahip bir OnePlus 3 yükseltmesi olan OnePlus 3T'den farklı olarak, daha büyük bir ekran (6 inç, 1080 x 2160 piksel, 18: 9 en boy oranı) ve arka tarafında bir parmak izi tarayıcı da dahil olmak üzere yeni bir tasarıma sahip olması bekleniyor. Böylece, yeni telefonun, 479 dolardan başlayan fiyatlarla Haziran ayında satışa sunulan OnePlus 5'e tasarım ve donanım açısından da oldukça benzer olması bekleniyor. 

OnePlus 5T, selefinden biraz daha yüksek bir fiyat etiketine sahip olabilir. Yeni akıllı telefonun aslında OnePlus 5T değil de OnePlus 6 olarak adlandırılması ihtimali var. Ancak yine de, ne olacağını beklemek ve görmek zorunda kalacağız.

Whatsapp