OnePlus 5T, iki ay içerisinde lanse edilecek

Akıllı telefon sektörünün en önemli isimleri arasında yer alan OnePlus firması, şimdilerde çerçevesiz ekran tasarımıyla dikkatleri üzerine çekecek olan OnePlus 5T modelleri üzerinde çalışıyor.

Akıllı cep telefonu pazarında performans tutkunlarının bir numaralı tercihi olarak karşımıza çıkan OnePlus 5, ulaştığı başarılı satış rakamlarıyla herkesi kendine hayran bırakmayı başardı. Firmanın geliştirmekte olduğu iddia edilen yeni akıllı cep telefonu modeli OnePlus 5T ile ilgili ilk bilgiler kamuoyuna sızdırılırken, firmanın bu sefer elini ne kadar sıkı tuttuğu gözlemlenmeye başlanıldı.


Yeni OnePlus modeline ait birçok bilgi daha öncesinde teknoloji dünyası tarafından konuşulurken, bazıları OnePlus 5T ve bazıları ise OnePlus 6 modeliyle şirketin karşımıza çıkmasını bekliyor. Firma tarafından sızdırıldığı iddia edilen bilgilere göre tüm tanıtılan yeni modellere rağmen Benchmark listesinde ilk sıralarda yer alan OnePlus 5T modeli, bu nedenle donanımsal anlamda pek önemli değişiklikler içermeyecek.


Firma bunun yerine OnePlus 5T olarak isimlendireceği bir modelle karşımıza çıkacakken, daha sonra ise OnePlus 6 modelini tanıtıp ana değişiklikler sunacak. Ortaya sızdırılan bilgilere göre OnePlus 5T isimli modelin çerçevesiz ekranlı bir tasarımla birlikte geleceği düşünülürken, cihazın yılın son 2 ayı içerisinde lanse edilmesi bekleniliyor.


Kavisli çerçevesiz ekran cihaza çok şık bir görünüm katmayı başarırken, cihazın çok olmasa da Galaxy S8 ile benzer çizgilerinin olduğunu söylemeliyiz. Bakalım OnePlus firması 5T olarak isimlendirdiği yeni akıllısıyla birlikte yeniden test sayfalarında bir numaralı yerini almayı başarabilecek mi?

Whatsapp