OnePlus 5T İçin Yeni Bir Model Daha Geliyor

OnePlus yaptığı ufak bir etkinlik ile yerleştirdiği kutu içerisine bir akıllı telefon koyarak buna insanların dokunmasını istedi. İnsanlar dokundukları telefonunun dokusunun çok hoş olduğunu söyledi.

OnePlus, bir kutunun içerisine gizemli bir ürün yerleştirerek buna insanların dokunmasını istedi. Daha sonra firma bunları bir videoya çekerek resmi sitesinde yayınladı. Tahminlere göre kutu içerisinde OnePlus 5T'nin yeni bir varyantı bulunuyor. Büyük ihtimalle OnePlus 5T Sandstone varyantı gelecek. Videoda gördüğünüz gibi insanların çoğu ürünün dokusunu beğeniyor gibi görünüyor. Bu cihaza dokunan kişilerden bazıları OnePlus One ve OnePlus 2'nin sandstone adı verilen kumtaşı varyantlarını anımsattığını söylüyor.

OnePlus'ın yeni akıllı telefonlarından farklı olarak, OnePlus One ve OnePlus 2'nin metal kasalı sürümleri yoktu. Bu iki modelin kumtaşı versiyonlarında arka tasarım gerçek bir kumtaşı dokusuna sahipti ve farklı bir his veriyordu. Dolayısıyla, OnePlus 5T kumtaşı varyantının gelebileceğini söyleyebiliriz. Firma önümüzdeki ay yani 2018 yılının Ocak ayında bu gizemli ürünün ne olduğunu açıklayacak.

Gizemli ürünün yeni bir OnePlus 5T koruyucu kılıfı olduğunu düşünüyor olabilirsiniz fakat bu konuda kesin bir şey söyleyemiyoruz. OnePlus genellikle bu tarz ufak etkinlikleri cihazların farklı varyantlarını test ederken yapıyor.

Şu anda, OnePlus 5T yalnızca Midnight Black renk varyantı ile dünya genelinde satılıyor. Telefonda ayrıca kırmızı ve Star Wars sürümleri olsa da, bunlar dünya çapında yaygın olarak bulunmamaktadır. Ama belki OnePlus 5T sandstone ( kumtaşı ) varyantı resmi olarak tanıtılır ve bir çok pazarda satışa sunulur.

Whatsapp