Oneplus 5T Fiyatları İnternete Sızdırıldı

Oneplus 5T'nin internete sızdırılan fiyatları, şirketin ilk defa fiyat yükseltmeyeceğini ortaya koydu. OnePlus 5T, OnePlus 5'le aynı fiyata sahip olacak.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz operatör O2'deb gelen bilgiler, OnePlus 5T'nin yerini alacağı OnePlus 5 le aynı fiyata sahip olacağını iddia ediyordu. Şimdi ise Hindistan merkezli kaynaklardan gelen bilgiler, bu iddiaları doğruluyor. 

Hindistan'da muhtemelen belirli bir süre sadece Amazon üzerinden satın alınabilecek olan OnePlus 5T'nin 6GB ve 8GB RAM'e sahip versiyonlarının fiyatları ortaya çıktı. Büyük ihtimalle, internete sızdırılan bu fiyatlar da Amazon Hindistan merkezli kaynaklardan geliyor. 

Buna göre standart 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı gibi bellek özelliklerine sahip olan OnePlus 5T'nin fiyatı 33.000 Hindistan Rupisi olacak. 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı ile daha fazla bellek sunan OnePlus 5T modeline ise 38.000 INR fiyat etiketine sahip olacak. Bu fiyatlar OnePlus 5T'nin bir önceki modeli olan ve şu anda büyük oranda stokları tükenmiş durumda olan OnePlus 5 ile tamamen aynı fiyat etiketine sahip olacağı anlamına geliyor. 

Çin merkezli şirketin CEO'su Pete Lau, geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, OnePlus 5T fiyatı için "Hayranlarımızın takdir edeceği bir fiyat etiketi olacak" diyerek aslında bir bakıma, OnePlus 5T'nin beklentilerin altında uygun bir fiyatla satışa sunulacağını da ilk işaretini vermişti. 

OnePlus 5T, 16 Kasım tarihinde New York'ta düzenlenecek özel bir etkinlikte resmi olarak tanıtılacak ve 21 Kasım tarihinden itibaren seçili pazarlarda satışa sunulacağı iddia ediliyor. 

Whatsapp