OnePlus 5T ABD'de Satıştan Kaldırılmaya Başladı

OnePlus 6'nın yolda olması sebebiyle Çin merkezli firma ABD'de OnePlus 5T stoklarını tüketmiş durumda.

Kasım ayında ABD'de piyasaya sürülen OnePlus 5T, artık 4 aylık bir akıllı telefon modeli haline geldi. Bu da hala oldukça yeni bir ürün anlamına geliyor. Buna rağmen, telefon şuandan itibaren ABD'de satın alınamıyor. Çünkü ABD'de OnePlus 5T stoklarının tükendiği görülüyor. Bu durum geçici değil gibi çünkü bildiğiniz üzere OnePlus firması yeni bir modeli piyasaya süreceği zaman bir önceki modelin stoklarını eritiyor ve satıştan kaldırıyor.

Yabancı kaynaklardan gelen bilgilere göre OnePlus, Kuzey Amerika için ürettiği her OnePlus 5T modelini satarak stoklarını tüketti. Görünüşe göre, 5T modeli için Kuzey Amerika'dan gelen talep diğer yerlere göre daha OnePlus'un beklediğinden daha güçlüydü. Bu nedenle yeni bir OnePlus modeli almak istiyorsanız bir süre beklemeniz gerekecek.

Daha önce de raporlarda bildirildiği gibi OnePlus 6, çentikli tasarıma sahip 1080 x 2280 piksel Full HD Plus çözünürlüğe sahip 6.3 inç boyutunda bir ekran, çift arka kamera ve 3,450 mAh kapasiteli bir pil ile gelecek. Cihazın genel tasarımı yakın zamanda duyurulan Oppo R15 modeline benzeyecek.

OnePlus'ın yeni amiral gemisi telefonunu ikinci çeyreğin sonuna doğru piyasaya sürmeyi planladığı planladığı söyleniyor. Bu durumda OnePlus 6 Haziran ayı gibi piyasaya sürülebilir. OnePlus 5 modeli de geçtiğimiz yıl Haziran ayında piyasaya sürülmüştü.

Sonuç olarak, Kuzey Amerika'daki OnePlus hayranları, şirketin akıllı telefonlarından birini satın almak için en az üç ay beklemek zorunda kalabilir. Elbette burada OnePlus 5T'yi üçüncü taraf satıcılar üzerinden değilde doğrudan OnePlus'tan satın almayı kastediyoruz.

Whatsapp