OnePlus 5'in Sızan Teaser'ı Yatay Dual Arka Kameraya İşaret Ediyor

Duyurusu yaklaşan üst seviye akıllı telefonlardsn biri olan OnePlus 5 hakkında yeni detaylar gelmeye devam ediyor.

İlk olarak Weibo üzerinde ortaya çıkan ve daha sonra Slashleaks tarafından da paylaşılan bir görselde, OnePlus 5'in yatay olarak konumlanmış dual arka kameraya sahip olacağı görülüyor. Resimdeki cihazın OnePlus 5'in arka tarafı olduğu iddia ediliyor. Daha önce de OnePlus 5'e ait olduğu iddia edilen görüntülerde dikey bir dual kamera ünitesi olacağı belirtiliyordu ancak bu sefer ortaya çıkan ve OnePlus 5 teaserı olduğu iddia edilen görselde, cihazın yatay arka kamera ünitesine sahip olacağı gösteriliyor. 

Buna ek olarak arka kamera modülü, sol üst kamera şeritlerinin hemen yanında yer alıyor. Telefonun arkasında, sağ alt köşede bir başka anten şeridi daha bulunuyor. Oval şekilde olan kamera ünitesinin hemen yanında flaş ışığı da görülüyor ve OnePlus logosu cihazın ortasına yakın bir şekilde üstte yer alıyor. 

Sizlerle daha önce de OnePlus 5'in Kamera örnekleri olduğu iddia edilen bazı görüntüler paylaşmıştık. Bu görüntülerden bir tanesi siyah beyazdı ve Oneplus 5'in dual kameralarından bir tanesinin Monochrome çekim yapacağına işaret ediyordu. Bu özellik, telefonun daha doğal ve daha net fotoğraflar çekmesine olanak sağlayacak. 

OnePlus 5'in 5.5 inç büyüklüğünde bir ekrana sahip olmadı ve Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setinden güç alması bekleniyor. Bu, cihazın Octa-Core CPU'ya ve Adreno 540 GPU'ya sahip olacağı anlamına geliyor. 3.300 mAh bataryaya sahip olacağı iddia edilen cihazın, en ince amiral gemi akıllı telefon olacağı şirketin CEO'su ve kurucu ortağı Peter Lau tarafından iddia ediliyor. Ortaya çıkan bu teaser ile ilgili şimdiye yherhsngi bir doğrulama yapılmadığını hatırlatalım. 

Whatsapp