OnePlus 5'in Resmi Görselinde Dual Kamera Ünitesi Görüntülendi

OnePlus'ın amiral gemisi OnePlus 5'e ait teaser görüntüler internette yer almaya devam ediyor. Şirketin bugün paylaştığı görsel, telefonun arka tasarımını ve dual kameralı gözler önüne seriyor.

OnePlus 5'in dual kamerası, şirketin twitter üzerinde paylaştığı görüntüde doğrulandı. OnePlus, resmi hesabının profil sayfası başlık görüntüsünü güncelledi ve bu görselle OnePlus 5'in arka tasarımı ve dual kamerası ortaya çıkmış oldu. 

Dual arka kamera ünitesi, telefonun sol üst köşesinde yatay olarak konumlanmış ve LED flaş da hemen yanında yer alıyor. Üstteki anten bandı arka taraftaki kavisi takip ediyor. OnePlus, telefonun kenarlarının biraz farklı bir tasarıma sahip olduğunu ve yukarıdaki resimde görülebileceğini de belirtiyor. Paylaşılan resim, microSD / SIM yuvasının güç butonunun üzerinde sağ tarafta olacağını ortaya koyuyor.

Resmi paylaşılan cihaz Siyah renkte. Bu yüzden Geceyarısı Siyahı renk seçeneğini OnePlus 3T'deki gibi sınırlı sayıda olmak yerine  sunulacak renklerden biri olarak varsayabiliriz. 

https://www.youtube.com/watch?v=AraHhyBNfQ0

OnePlus kurucu ortağı Carl Pei, şirketin web sitesinde OnePlus 3 ve OnePlus 5'in mikrofon performansını karşılaştıran bir video yayınladı. Şirket bu kez geniş dinamik aralıklı bir mikrofonla tüketicilerin karşısına çıkacak ve ikisi arasındaki farkı hissetmek için ses uzmanı olmanız gerekmiyor. 

Whatsapp