OnePlus 5'in Ön ve Arka Yüzeylerinin Net Görüntüsü Sızdırıldı

OnePlus'ın amiral gemisi katili yeni akıllı telefonu OnePlus 5, yeni bir görüntüsü ile yeniden internete sızdırıldı.

Yarın gerçekleşmesi planlanan etkinlikte, OnePlus 5'in piyasaya çıkmasıyla birlikte, güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass sayesinde en yeni amiral gemisi katilinin en net görüntüsünü elde ettik. Dün, Hindistan'da yayınlanacak birkaç saniyelik bir televizyon reklamının sosyal medyada yayımlanmasıyla telefonun gerçek görünümüne bir miktar daha yaklaşmıştık. Yarın resmi tanıtımı yapılacak cihazın tanıtımın hemen ardından satışa çıkması bekleniyor.

 Amazon Hindistan, OnePlus 5 satışları için bu ülkede özel bir yere sahipken, Çin online-perakende şirketi JD.com'da flaş satışlar için kayıtları almaya başladı. Hindistan'da Amazon.com tarafından sızdırılan bir teasera göre OnePlus 5'in bu ülkedeki satış fiyatı da ortaya çıktı. Öncelikle OnePlus 5, farklı bellek özelliklerine sahip iki farklı versiyona sahip olacak. 6GB RAM ve 64GB dahili depolama alanı sunan OnePlus 5 modeli 32.999 INR (512 USD) fiyat etiketine sahip olacak. 8GB RAM ve 128GB dahili depolama alanı sunan versiyon ise 37.999 INR (590 USD) fiyat etiketi ile geliyor. 

Evan Blass tarafından paylaşılan görüntü, telefonun arka tarafında yatay olarak yerleştirilmiş dual kamera ünitesini gözler önüne seriyor. OnePlus 5'in arka tarafı, bu kamera ünitesi tasarımı ile İPhone 7 Plus'ı akıllara getiriyor. Telefonun arka kameralarıyla ilgili bugün ortaya çıkan bir haberde, f / 1.7 açıklıklı 16MP sensör ve f / 2.6 açıklığa sahip  telefoto lensli 20MP sensörün bulunduğu tespit edildi. Her iki sensör de Sony tarafından üretilmekte.

Resmi tanıtımına sadece bir kaç saat kalan OnePlus 5, Qualcomm Snapdragon 835 yonga seti, 6-8GB RAM, 65-128GB dahili depolama alanı ve 5.5 inç Full HD ekrana sahip olacak ve Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile tüketicilere sunulacak. 

Whatsapp