OnePlus 5 ve OnePlus 5T İçin Yeni Açık Beta Güncellemeleri Yayınlandı

Çinli OnePlus bugün itibariyle eski amiral gemisi modelleri OnePlus 5 ve 5T için sırasıyla açık beta 30 ve açık beta 28 güncellemelerini OTA üzerinden bütün beta kullanıcılarına dağıtmaya başladı.

Çinli şirketin eski amiral gemisi modelleri OnePlus 5 veya 5T bugün itibariyle yeni bir açık beta güncellemesi almaya başladı. Her iki cihaz içinde aynı özellikler ile gelen güncellemeler bugün itibariyle sırasıyla açık beta 30 ve açık beta 28 sürümleri ile bütün beta kullanıcılarına dağıtılıyor. Eğer sizde daha önceden herhangi bir açık beta yazılımına geçtiyseniz ve halen beta sürümü kullanıyorsanız telefonunuzun sistem güncellemeleri menüsünden en güncel sürümü kontrol edebilirsiniz.

Ana ekran uygulaması üzerinde yapılan ufak tefek değişiklikler sayesinde artık ilk defa telefonu kullanmaya başladığınızda Shelf özelliği ile ilgili bir rehber ile karşılaşacaksınız. Bu özelliğin nasıl kullanıldığı size kısa bir şekilde gösterilecek.

Ayrıca bildirim paneli üzerinden hızlı yanıt verme özelliği ile ilgili de ufak bir geliştirme yapılmış gibi görünüyor. İnternet hızını gösteren bildirim özelliğinde de iyileştirmeler yapıldığı belirtiliyor. Şuanda sadece beta sürüm kullanan kişilere dağıtılan bu güncellemenin önümüzdeki haftalarda kararlı sürüm ile bütün kullanıcılara dağıtılması bekleniyor.

Google tarafından dağıtılan Nisan 2019 tarihli en yeni güvenlik yaması da bu güncelleme ile beraber OnePlus 5 ve OnePlus 5T için dağıtılmış olacak. Her ne kadar eskiyen cihazlar olsalar da OnePlus güncelleme yönünden her iki cihazı da desteklemeye devam ediyor. Uzun bir süre daha şirketin bu cihazlara güncellemeler vereceğini düşünüyoruz.

Whatsapp