OnePlus 5 ve OnePlus 5T İçin Yeni Açık Beta Güncellemeleri Dağıtıldı

OnePlus 5 ve OnePlus 5T için sırasıyla açık beta 15 ve açık beta 13 güncellemeleri dağıtılmaya başladı.

Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, OnePlus 5 ve OnePlus 5T modellerine OxygenOS Open Beta 15 ve Open Beta 13 güncellemelerini dağıtmaya başladı. Bu güncellemeler şuan için kademeli olarak dünya genelindeki bütün OnePlus 5 ve 5T kullanıcılarına OTA üzerinden dağıtılıyor. Son güncellemesi OxygenOS 5.1.4 olan kararlı sürüm yazılımı kullanan kişiler ne yazık ki açık beta güncellemelerini cihazlarına yükleyemezler. Bunun için öncelikle açık beta programına katılmaları gerekmektedir.

Geçtiğimiz aylarda OnePlus, Android P güncellemesinin bir beta sürümünü bu yılın sonlarına doğru OnePlus 5 ve 5T için dağıtacağına dair söz vermişti. Dağıtılan yeni açık beta güncellemeleri ne yazık ki henüz Android P güncellemesine dair bir değişiklik sunmuyor. Her iki cihaz içinde dağıtılan güncellemelerin içerisinde yapılan değişiklikler aynı diyebiliriz.

Güncellemenin içerisinde telefonunuz cepte iken yanlışlıkla dokunmaları azaltan birtakım iyileştirmeler bulunuyor. Ayrıca Temmuz 2018 güvenlik yaması da bu güncelleme ile beraber telefonunuza eklenmiş olacak. Açıkçası Ağustos ayına girmişken firmanın Temmuz güncellemesini yeni veriyor olması birçok kişiyi üzecektir.

Ülkemizde ithalatçı garanti ile satılan OnePlus 5 veya OnePlus 5T kullanıyorsanız ve açık beta programında yer alan herhangi bir yazılıma sahipseniz telefonunuzun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmını kontrol ederek yeni güncellemeyi indirebilir ve yükleyebilirsiniz.

Whatsapp