OnePlus 5 İsmi ve Model Numarası, Çin Sertifikasyon Kurumu Tarafından Onaylandı

Çinli sıradışı akıllı telefon üreticisi OnePlus'ın yeni amiral gemisi hakkında detaylar ortaya çıkmaya devam ediyor. Şimdi de OnePlus 6'in ismi ve Model numarası, Çin Sertifikasyon Kurumu tarafından onaylandı

OnePlus'ın bir sonraki akıllı telefonu olması beklenen OnePlus 5'in adı doğrulanmış olabilir. A5000 model numaralı bir OnePlus akıllı telefon, Çin'in Radyo Düzenleme Otoritesi veritabanında tespit edildi. OnePlus 3 model numarası A3000 ve OnePlus 3T'nin model numarası A3010 olduğu göz önüne alındığında, A5000 model numarasının OnePlus 5'e ait olduğu olduğu kesin gibi görünüyor. 

Dolayısıyla, ölüm şanssızlığı getirdiğine inanılan ve  tetrafobi olarak adlandırılan inançtan dolayı "4" sayısını atlayan firma hakkındaki söylentileri çoktan doğrulanmış oldu. Bununla birlikte, düzenleyici kurumun listesinde amiral gemi akıllı telefonun önemli özellikleriyle ilgili hiçbir bilgi yer almamakta. 

Buna rağmen, geçmişteki söylentilere bakarsak, OnePlus 5, Qualcomm'un Snapdragon 835 yonga setiyle güçlendirilecek ve 6GB veya 8GB RAM ile desteklenecek. Cihazın ince çerçevelerle tasarlanmış 5.5 quad HD ekran, 256GB Dahili Depolama alanı, 7MP'lik incelik ve 3.000 mAh kapasiteye sahip bir batarya ile gelmesi bekleniyor. 23MP arka kameraya sahip olacağı iddia edilen OnePlus 5'in aynı zamanda iki tarafı kavisli ekrana da sahip olacağı belirtiliyor. OnePlus, muhtemelen yeni amiral gemisi akıllı telefonu yaz aylarında resmi olarak tanıtacağı için yeni akıllı telefonla ilgili daha fazla bilginin önümüzdeki haftalarda internete sızacağını tahmin ediyoruz. 

Whatsapp