Oneplus 5 için Oxygen OS 4.5.10 Güncellemesi Kamera Geliştirmeleri ve Hata Gidermeleri Getiriyor

Oneplus, amiral gemisi OnePlus 5 için yeni bir güncelleme yayınladı. Oxygen OS 4.5.10 sürümüne güncellenen akıllı telefon, önemli hata gidermeleri ve kamera geliştirmeleri alıyor.

Oneplus bugün, en yeni akıllı telefonu olan OnePlus 5 için yeni bir güncelleme daha yayınlamaya başladı. Yeni güncelleme ile sürüm numarası Oxygen OS 4.5.10 oldu ve her zamanki gibi kademeli olarak dağıtılmaya başlandı. OTA güncellemesi, bugün az sayıda kullanıcıya ulaşacak ve önümüzdeki birkaç gün içinde daha geniş bir dağıtım başlayacak.

Oxygen OS 4.5.10 sürümü yeni özellikler getirmiyor ancak hataları giderme, bağlantı ve dokunmatik sorunlarını düzeltme ve telefonun kamera performansını geliştirme üzerinde yoğunlaşıyor. Kamera geliştirmeleri konusunda, 60fps videolar için fotoğraflarda gürültü azaltma, geliştirilmiş kamera istikrarı ve gürültü ve doku iyileştirmeleri getiriliyor. 

Güncelleme ile birlikte ayrıca, fotoğraflarda, Shot on OnePlus etiketinin yanına ülke ve bölge bilgisi ekleme özelliği de getirildi. Telefon görüşmesi bittikten sonra yanlışlıkla dokunma sorunları da giderildi. Ayrıca Jio kullanıcıları için arama fonksiyonları geliştirildi.  Arama ekranında oluşan görüntü sorunu da giderildi. 

Bu güncellemeden sonra Wi-Fi istikrarının daha iyi olduğu, Play Müzik'de kaydırmaya neden olan bir sorun giderildiği, yeni yazı tipi görüntüsüyle ilgili bir sorunun da düzeltildiği ve SnapShot uygulaması tarafından çekilen videolarda netlik sorununun çözüldüğü güncelleme açıklamalarında yer alıyor. 

Whatsapp