OnePlus 5 dünyanın en ince amiral gemisi olabilir

OnePlus şirketinin CEO'su Pete Lau Weibo sosyal ağ sitesi üzerinden yaptığı açıklamada, OnePlus 5 modelinin dünyanın en ince amiral gemisi olabileceğini belirtti.

Çin metrajlı ünlü akıllı cep telefonu üreticisi OnePlus'un kısa bir süre öncesinde tanıtacağı yeni amiral gemisi OnePlus 5'e ait sızıntılar teknoloji dünyasının gündemine oturmuştu. Firma tarafından geliştirilmekte olan bu cihazın rakiplerine göre çok daha üstün teknik özellikler ile bir tasarım anlayışı içermesi beklenilirken firma CEO'su ve kurucularından Pete Lau heyecanlandırıcı bir bilgi paylaştı.


Çin'in en popüler sosyal medyası Webio üzerinden bir açıklama gerçekleştiren Pete Lau; ''Dünyanın en ince amiral gemisi üzerinde çalışıyoruz. Muhteşem bir tasarım anlayışı ile karşınızda olacağız.'' açıklamasını yaptı. Cihazın 6.9 mm inceliğinde olması beklenilirken, kesinlikle 3.5 mm kulaklık girişinin olmayacağı ise sızdırılan bilgilerle netlik kazanmıştı.


Sızdırılan bilgilere baktığımızda OnePlus 5, 15 Haziran tarihinde Çin yerel saati ile 15:00'te düzenlenecek bir etkinlikte duyurulacak. en güncel Qualcomm işlemcisi olan Snapdragon 835'in kalbini oluşturacağı cihazın parmak izi sensörü ise firmanın diğer modellerinde olduğu gibi arka yüz yerine ön yüze konumlandırılacak.


AnTutu tarafından paylaşılan bilgilerde cihazın hem ön yüzünde hemde arka yüzünde 16 MP kamera sensörünün yer alması beklenilirken, 6 GB kapasitesindeki RAM bellek, 64 GB kapasitesinde dahili depolama alanı, Adreno 540 grafik işlemcisi ve Android 7.1.1 işletim sistemi gibi detayları içermesi bekleniliyor.

Whatsapp