OnePlus 5 Android 8.1 Open Beta 6 Güncellemesi Çıktı

OnePlus 5 için Android 8.1 sürüm güncellemesi dağıtılan Open Beta 6 ile beraber beta programında bulunan cihazlara gönderilmeye başladı.

Özellikle beta programına kayıtlı olan OnePlus 5 kullanıcıları için harika bir haberimiz var. OnePlus tarafından yayınlanan en son açık beta güncellemesi, bazı yeni özellikler ve bir takım geliştirmelerin yanı sıra Android 8.1 Oreo işletim sistemiyle beraber geliyor.

Bu güncelleme ile artık OnePlus 5 cihazınızı birisi aradığı zaman cihazınızı elinize alarak kulağınıza götürdüğünüzde telefon otomatik olarak çağrıyı cevaplayacak. Dilerseniz bu özelliği açıp kapatabiliyorsunuz. 

Ayrıca, güncelleme ile beraber oyun oynamayı seven kullanıcılar için gelişmiş bir oyun modu da cihaza eklenmiş. Bu sayede oyun oynarken daha fazla ayar yaparak en iyi oyun deneyimini yaşayabileceksiniz.

Daha da önemlisi, güncellemenin Şubat ayı Android güvenlik yamasını ve OnePlus Switch uygulamasının, kullanıcıların uygulama verilerini taşımasına ve böylece cihazlar arasında daha kolay geçiş yapmasına olanak tanıyan yeni bir sürümünü içeriyor.

Son olarak, OnePlus 5 Open Beta 6 güncelleme değişikliği listesinde bazı genel hata düzeltmeleri ve iyileştirmelerin yapıldığı da belirtiliyor, ancak bu düzeltmeler ve iyileştirmeler ile ilgili detaylı bilgi sunulmamış. Eğer OnePlus 5 cihazınıza daha önce bir Open Beta yazılımı yüklediyseniz bu yeni Open Beta 6 güncellemesini OTA üzerinden almış olmanız gerekiyor. 

Whatsapp