OnePlus 5, 8GB RAM ve Snapdragon 835 Yonga Seti ile Geekbench'te Göründü

OnePlus'ın amiral gemisi OnePlus 5, duyuru tarihi yaklaştıkça gündemi meşgul etmeye devam ediyor. OnePlus 5 şimdi de oldukça güçlü özellikleri ile Geekbench'te ortaya çıktı.

OnePlus 5, 20 Haziran'da resmi olarak tanıtımı yapıldıktan iki gün sonra da bazı ülkelerde öncelikli olarak satışa sunulacak. Amazon Hindistan web sitesinin OnePlus 5 sayfasında ortaya çıkarılan kaynak kodu, telefonun Octa-Core işlemci ve Adreno 540 GPU taşıyan Snapdragon 835 yongaseti ile güçlendirileceği ortaya koymuştu. Cihazın ayrıca, kusursuz görev geçişi ve üst düzey performans için 8GB RAM’e sahip olacağı da yine bu kaynak kodu üzerinden doğrulamıştı. 

OnePlus 5, bugün Geekbench benchmark test sitesinde göründü ve cihazın beklenen ve tahmin edilen tüm teknik özellikleri ortaya çıktı. Evet tahmin ettiğiniz gibi burada bahsettiğimiz Snapdragon 835 yonga seti ve 8GB RAM kapasitesi. Android 7.1.1 Nougat işletim sistemi ile çalışan cihazın beklenen özelliklere sahip olacağı doğrulanmış oldu. 

Geekbench'in tek çekirdekli testinde 1917 ve çok çekirdekli 6562 testinde puanla OnePlus 5, HTC U11 (1912 tek çekirdekli ve 6137 çok çekirdekli puan) ile benzer bir Geekbench puanı elde etti. Her ikisi de, Qualcomm'un en yeni yonga seti tarafından desteklendiğinden bu şaşırtıcı değil. 3.300 mAh bataryaya sahip olacağı belirtilen OnePlus 5, monochrome ve renkli olmak üzere dual kamera kurulumuna sahip olacak. 

OnePlus CEO'su ve kurucularından Pete Lau'nun yaptığı düşük ışık ortamında çekilmiş bir fotoğrafa göre OnePlus 5, düşük ışık koşullarında bile çok sağlam fotoğraflar çekecek.

Whatsapp