OnePlus 5, 20 Haziran'da Resmi Etkinlikte Tanıtılacak

OnePlus, nihayet yeni amiral gemisi OnePlus 5'in tanıtım tarihini resmi olarak duyurdu.

Çin merkezli üretici OnePlus, bir sonraki amiral gemisi akıllı telefonu OnePlus 5'i resmi olarak 20 Haziran tarihinde duyuracağını açıkladı. Duyuru etkinliği, OnePlus web sitesi aracılığıyla canlı olarak yayınlanacak, böylece herkes aynı anda OnePlus 5'in tanıtımını takip etme imkanına sahip olacak.

OnePlus'ın "Önemli olana odaklan" sloganıyla düzenlenecek etkinliğini canlı olarak yayınlamak için zaten etkinlikler için ayrılmış özel bir web sayfası bulunuyor. Etkinliğin slogan çizgisi ve burdaki kaynak bağlantısı üzerinden erişilebileceğiniz web sayfası, OnePlus 5'in gelişmiş odaklama özelliklerine sahip ve aynı zamanda optik zoom yeteneğine sahip ( iPhone 7 Plus gibi) bir arka kameraya sahip olabileceğini gösteriyor.

Kısa bir süre önce OnePlus, OnePlus 5 akıllı telefonun kamerasının DxO uzmanlarıyla işbirliği içinde geliştirildiğini ve bu kamera ile çekilen ilk resmi fotoğraf örneklerinin umut vaat ettiğini söyledi. Şimdilik OnePlus 5'in kamerası hakkında bildiğimiz tek şey gerçekten etkileyici yakınlaştırma ve odaklama yeteneklerine sahip çift lensli bir kamera olacağı yönünde. 

OnePlus 5'in Qualcomm Snapdragon 835 yonga setinden güç alacağı hemen hemen kesin diyebiliriz. Ancak bellek özellikleri tarafında çok fazla spekülasyonlar bulunuyor. Ayrıca şirketin CEO'su geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada, OnePlus 5'in şimdiye kadar ki en ince amiral gemi akıllı telefon olacağını iddia etmişti. 

Whatsapp