Oneplus 3'ün Teknik Özellikleri FCC'de de Doğrulandı

Çin merkezli üreticinin yeni amiral gemisi Oneplus 3, FCC sertifikası aldı.

Çin merkezli üretici Oneplus, ilk akıllı telefon modeli Oneplus One ile akıllı telefon dünyasındaki tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı. Oneplus Two modeli ile de başarılı işlere imza atan şirket, şimdi de üçüncü amiral gemi modeli Oneplus 3 üzerinde çalışıyor. 

Oneplus 3'ün 14 Haziran tarihinde tanıtılacağı neredeyse kesinleşti diyebiliriz. Tabi ki neredeyse geçen her gün  Oneplus 3'ün Teknik Özellikleri ve tasarımı hakkında sayısız bilgi internete sızdırıldı. TENAA ve selfie kamera örnekleri gibi sayısız bilgi ve haberden sonra Oneplus 3 hakkındaki teknik özellik bilgileri şimdi de Amerikan FCC sertifika sürecinde ortaya çıkarak doğrulandı. 

A3000 ve A3003 model numaraları ile iki farklı bellek versiyonu ile sunulması beklenen Oneplus 3'ün 14 Haziran tarihinde tanıtılacağı iddiaları doğrular ise FCC sertifikası da alan cihazın piyasaya çıkması için çık fazla beklememiz gerekmeyecek gibi görünüyor. 

Ne yazık ki FCC, Çin'de meslektaşları TENAA gibi detaylı özellikleri ve görselleri paylaşmıyor. FCC üüzerinde151×74×7 mm boyutlara ve 158.75 gram ağırlıkla görüntülenen Oneplus 3, TENAA üzerinde ise çok küçük farklılıklar gösteren 152.6×74.6×7.3 mm ve 160 gram olarak ortaya çıkmıştı, Ayrıca Oneplus 3'ün 3.000 mAh kapasiteye sahip bir batarya içereceği de doğrulandı. Oneplus 3 bağlantı özellikleri hakkında 4G LTE, Wi-Fi ac, Bluetooth'un bilinmeyen bir versiyonu bulunurken,  OxygenOS 3.1.0 ROM ile çalıştığını da ekleyelim. 

Oneplus 3 daha önce TENAA üzerinde ortaya çıkan bilgilere göre 5.5 inç büyüklüğünde 1920x1080 piksel full HD AMOLED ekrana sahip olacak. Qualcomm'un 2.15 GHz hızında çalışan Snapdragon 820 yonga setine sahip olacak cihaz 4GB sistem belleği ve 64GB artırılabilir dahili depolama alanına sahip olacak. Kamera özellikleri arasında 16MP arka kamera ve 8MP ön kamera bulunan Oneplus 3 ayrıca home tuşu üzerinde parmak izi sensörüne de sahip olacak. Oneplus 3'ün Açık Gri, Siyah ve Gold olmak üzere üç renk seçeneği ile satışa sunulacağı tahmin ediliyor. 

Whatsapp