OnePlus 3'ün duyurulacağı tarih ortaya çıktı

OnePlus'ın yeni amiral gemisi gelecek ay içerisinde düzenlenecek olan etkinlikle resmi olarak duyurulacak.

Çinli ilgi çekici akıllı telefon üreticilerinden olan OnePlus, yeni nesil amiral gemisini sunma hazırlıkları içerisinde ve bu cihazın çok yakın zamanda duyurulması beklenirken, OnePlus 3 akıllı telefonun detaylı görselleri ortaya çıkmış ve ayrıca dün de Twitter üzerinde @evleaks cihazın teknik özelliklerine dair de bilgileri paylaşmıştı.

Yeni akıllı telefonun şimdi de duyurulacağı tarih ortaya çıktı. OnePlus'ın canlı yardım hattından gelen açıklama OnePlus 3'ün 14 Haziran tarihinde resmi olarak duyurulacağını gösteriyor.

Geçtiğimiz sene OnePlus, amiral gemisi OnePlus 2'nin duyurusu için 30.000 adet Google Cardboard, sanal gerçeklik gözlüğü göndermişti.

Bu sene ise 30.000 Loop VR adındaki sanal gerçeklik gözlüğünü göndermeye hazırlanıyor. AntVR ve OnePlus tarafından yaratılan bu gözlük 5" ile 6" arasında akıllı telefonlar ile uyumlu.

OnePlus 3'ün teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte dokunmatik ekran ile sunulacak olan akıllı telefon, 4GB sistem belleği içerecek ve ayrıca 32GB dahili veri kapasitesi ile sunulacak. Akıllı telefon gücünü ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alacak.

İddialara göre cihazın 6GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi içeren farklı bir versiyonu da gün yüzüne çıkabilir. 16MP arka kamera cihazın arkasında yer alacak ve ayrıca NFC desteği de akıllı telefonda bulunurken, bataryasının ise 3.500mAh kapasite ile sunulacağı ifade edilmekte.

Whatsapp