OnePlus 3'ün basın görselleri ortaya çıktı

Duyuru öncesinde OnePlus 3'ün detayları basın görselleri üzerinden ortaya çıktı.

Bu ay da akıllı telefon pazarının önemli isimleri, cihaz duyurularına devam ediyorlar ve yeni bir etkinlik düzenleyerek akıllı telefon duyuracak firmalardan birisi de Çinli OnePlus olacak. Geçtiğimiz dönemde akıllı telefon modellerini davetiye usulü olarak satışa sunması ile adından söz ettiren firma, OnePlus 3 adındaki yeni amiral gemisini gün yüzüne çıkartacak.

OnePlus, 14 Haziran tarihinde yeni etkinliğini düzenlemeyi planlıyor ve ayrıca geçtiğimiz sene olduğu gibi sanal gerçeklik gözlükleri ile etkinlik izlenebilecek.

OnePlus 3 adındaki cihaz hakkında şimdiye kadar bir çok bilgi gelmişti ve ayrıca bazı görseller de ortaya çıkmıştı. Şimdi de yeni bazı basın görselleri sızdırılırken, akıllı telefonun tasarımı çok daha detaylı bir şekilde görülebiliyor.

Yeni akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve ayrıca 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Firmanın daha önce sunduğu OnePlus One ve OnePlus 2 amiral gemisi cihazları da aynı ekran ile sunulmuşlardı.

OnePlus 3, gücünü ise dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden alacak. 4GB ve 6GB olmak üzere iki farklı sistem belleği ile satışa çıkacak olan akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 32GB / 64GB / 128GB olarak üç farklı şekilde geliyor.

Akılı telefonun arkasında 16MP kamera bulunurken, Selfie kamerası da 8MP olarak belirlenmiş. Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi ile gelecek olana akıllı telefon parmak izi tarayıcısı da içerecek.

Whatsapp