OnePlus 3'ün altın renginin Temmuz'a kadar gelmeyeceği doğrulandı

OnePlus 3 akıllı telefon sunulması ile büyük ilgi görürken, farklı renk seçenekleri ile geliyor.

Çinli OnePlus, geçtiğimiz gün merakla beklenen 3. nesil amiral gemisi akıllı telefon modeli ile karşımıza geldi. Daha önce cihazlarını davetiye usulü olarak satışa sunan OnePlus, görünüşe göre bu yeni akıllı telefon modelinde normal satış kanallarını kullanacak.

OnePlus One ile akıllı telefon pazarına adım atan firmanın amiral gemisi seviyesindeki cihazı büyük ilgi görürken, davetiye usulü satılmasına karşılık oldukça yüksek satış rakamlarına ulaşmıştı. 

2014 senesinde sunulan OnePlus One'ın ardından geçtiğimiz sene de OnePlus 2 ve OnePlus X gelirken, kısa sür önce gelen bilgilere göre OnePlus tek model ile devam edecek ve OnePlus X'in halefi yeni model sunulmayacak.

OnePlus 3, Graphite ve Soft Gold olarak iki renkte geldi. Şu an için firmanın kendi online sitesinde cihaz sunulurken, sadece Graphite rengi görülüyor. Firmanın CEO'su Carl Pei'den gelen bilgiye göre Soft Gold, Temmuz ayı içerisinde satışa sunulacak. 

OnePlus 3 akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Full HD dokunmatik Optic AMOLED ekrana sahip. Cihazın yonga seti ise 2.15Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 olmakta. Grafik işlemci de Adreno 530 olarak yer alıyor.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sisteminden güç alan akıllı telefonun sistem belleği 6GB ve dahili veri kapasitesi de 64GB olarak belirlenmiş. 16MP arka kamera ile gelen OnePlus 3'de ön kamera ise 8MP olarak yer alıyor.

https://twitter.com/getpeid/status/743449971400269825

Whatsapp