OnePlus 3T için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı

OnePlus, yeni duyurduğu akıllı telefonu için tanıtım videosu yayınladı.

Her sene sadece sınırlı sayıda model ile pazarda mücadele eden OnePlus, Haziran ayında yeni amiral gemisi OnePlus 3'ü pazara sunmuştu. Bu akıllı telefon firmanın 4. modeli olurken, amiral gemisi seviyesinde özellikleri ve fiyat / performans oranı ile senenin en dikkat çeken modellerinden birisi oldu.

https://www.youtube.com/watch?v=1fFx4oMQ0jc

OnePlus, geçtiğimiz gün yeni bir cihazının daha duyurusunu gerçekleştirdi. Bu yeni model OnePlus 3T adı ile gelirken, tasarım olarak aynı olmasına karşılık bazı donanım bileşenleri açısından yükseltmeler içeriyor. Firma Amerika Birleşik Devletleri ve Avrupa pazarında OnePlus 3'ün satışını sonlandırarak, yerine OnePlus 3T'yi koyacak.

Firmanın bu yeni akıllı telefonu Çin'de ve İngiltere'de ön siparişe sunulmuş durumda. yakında farklı pazarlarda da yerini alması beklenirken, OnePlus cihazı için bir tanıtım videosu yayınladı. Bu yeni videoda akıllı telefonun öne çıkan teknik özellikleri gözler önüne seriliyor. 

Baktığımızda reklamda ilk olarak cihazın 3.400mAh bataryası ve Dash Charge hızlı şarj özelliği ön plana çıkartılmış. Bu batarya %'den %100'e sadece 90 dakika içerisinde ulaşıyor. Daha sonra farklı özellikler gün yüzüne çıkartılıyor.

OnePlus 3T akıllı telefon önceki model gibi 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Cihazın  sistem belleği 6GB olurken, ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB / 128GB olarak belirlenmiş. Akıllı telefon gücünü ise 2.35Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden almakta.

OnePlus 3T akıllı telefonun işletim sistemi Google Android 7.0 Nougat olurken, ayrıca 16MP arka kamera, 16MP ön kamera diğer bazı önemli özellikler olarak sayılabilir.

Whatsapp