OnePlus 3T İçin Android 8.0 Oreo Güncellemesi Sızdırıldı

OnePlus 3T için yayınlanan kapalı beta Android 8.0 Oreo güncellemesine ait HydrogenOS yazılımı sızdırıldı.

Geçtiğimiz günlerde OnePlus 3 Android 8.0 Oreo güncellemesi kapalı beta olarak bazı kullanıcılara sunulmuştu. Aslında ilk olarak OnePlus 5 ve OnePlus 3T için Android 8.0 Oreo güncellemesinin dağıtılmasını bekliyorduk. Ancak, benzer bir güncelleme bu iki cihaza henüz gelmedi. Çin için verilen HydrogenOS yazılımını kullanan OnePlus 3T için Android 8.0 Oreo yazılımı sızdırıldı. 

Bu bir Çinli yazılım olduğundan Çin'de satılan OnePlus 3T modellerine yüklemenizi öneririz. Elbette OxygenOS yazılımı ile birlikte satılan OnePlus 3T cihazlarına da bu yazılımı kurabilirsiniz. Geliştiriciler, bu Oreo yazılımından önemli dosyaları kullanabilir ve OxygenOS yazılımı kullanan OnePlus 3T cihazları için sorunsuz çalışacak bir özel ROM hazırlayabilir. Bildiğiniz üzere Çin'de satılan cihazlarda Google Play yüklü olarak gelmiyor.

Şu anda, bu tarz bir özel ROM mevcut değil. Çin için yayınlanan kapalı beta Android 8.0 Oreo yazılımının yalnızca birkaç saat önce sızdırıldığı göz önüne alındığında geliştiricilerin Google Play dahil olan özel ROM yayınlamaları biraz zaman alabilir.

OnePlus 3T Android 8.0 Oreo yazılımını indirmek için TIKLAYIN (sızdırılmış, Çin tabanlı HydrogenOS yazılımı)

Bir kez daha hatırlatmakta fayda var ki OxygenOS yazılımı bulunan OnePlus 3T kullanıcılarına bu yazılımı yüklemelerini önermiyoruz. Ancak, deneyimli bir kullanıcıysanız, ve stok yazılıma nasıl döneceğinizi biliyorsanız bu kapalı beta yazılımını indirebilir ve deneyebilirsiniz.

OnePlus son çıkardığı cihazlarını yani OnePlus 3 / 3T / 5 modellerini Android 8.0'a güncellerken, OnePlus 2 kullanıcıları bu güncellemeyi alamayacak. Yinede OnePlus 2 kullanıcıları özel ROM yazılımları yükleyerek Android 8.0 Oreo yazılımını cihazlarında deneyebilir.

Whatsapp