OnePlus 3T colette edition, Paris'te satışa sunuldu

Çinli OnePlus amiral gemisinin özel bir versiyonunu Paris'te satışa çıkardı.

Akıllı telefon pazarının önemli Çinli üreticilerinden olan OnePlus, geçtiğimiz sene önce OnePlus 3 adındaki bir akıllı telefon modelini pazara sunmuş ve daha sonra ilerleyen dönemde de bu cihazın biraz daha üst düzey donanım özellikleri içeren bir versiyonu OnePlus 3T adı ile gelmişti. Bu yeni cihaz Çin ve daha başka bir çok pazarda satışta.

https://www.youtube.com/watch?v=b4tYAZDDIoA

Geçtiğimiz günlerde ise OnePlus, amiral gemisi akıllısı OnePlus 3T'nin özel bir versiyonunu OnePlus 3T colette edition adı ile duyurmuştu. Paris'te sadece 250 adet olarak satışa çıkan bu özel versiyona ise ilgi büyük olurken, Paris'te mağaza önünden de görüntüler geldi.

Paris'te colette mağazası üzerinden satışa çıkan akıllı telefon 128GB dahili veri kapasitesi ile geldi ve fiyatı da yaklaşık 510$ olarak belirlenmiş.

Cihazın her ne kadar kutusu mavi renkte olsa da, cihaz tamamen siyah rengi ile dikkat çekiyor. Avrupa'da farklı ülkelerde yaşayan teknoloji meraklıları, bu cihazı satın alabilmek için Paris, Fransa'ya gelmiş ve cihazı satın almış.

Cihaz, donanım olarak OnePlus 3T standart versiyon ile fark içermiyor. 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip olan akıllı telefonun sistem belleği 6GB olarak belirlenmiş.

Dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 yonga setinden güç alan akıllı telefonun arkasında 16MP ve önünde de 16MP çözünürlükte kamera bulunuyor. Batarya ise 3.400mAh olarak belirlenmiş.

Whatsapp