OnePlus 3T akıllı telefon şimdi de Çin'de satışa sunuldu

OnePlus'ın yeni amiral gemisi 3T, firmanın anavatanı Çin'de satışa çıktı.

Çin'in ilgi gören akıllı telefon üreticisi OnePlus, kısa bir süre önce yeni bir cihaz duyurusu gerçekleştirdi. OnePlus 3T adı ile gelen akıllı telefon yaklaşık bir hafta önce Amerika Birleşik Devletleri pazarında satışa sunulmuştu. Dün itibari ile de Avrupa pazarında İngiltere, Fransa, Almanya, İngiltere gibi ülkelerde satışa çıkan akıllı telefon şimdi de firmanın kendi anavatanı Çin'de raflardaki yerini aldı.

OnePlus bilindiği üzere Haziran ayında OnePlus 3 adındaki amiral gemisini sunmuştu ve Turbo versiyon olarak gelen OnePlus 3T, aynı tasarım içerisinde bazı donanım yükseltmeleri içeriyor. Ayrıca firma bu yeni modelini Android 7.0 Nougat mobil işletim sistemi ile pazara sundu.

OnePlus 3T'nin Çin'deki satış fiyatı ise ¥2699 ($390) olarak belirlenmiş. Bu fiyat 64GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon için geçerli olurken, 128GB içeren versiyon ise ¥2999 ($435) fiyat etiketi ile satın alınabiliyor. ABD'de 64GB versiyonun fiyatı 440$ olarak biraz daha yüksek olarak belirlenmiş.

OnePlus 3T akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde 1920x1080 piksel Optic AMOLED dokunmatik ekran içeriyor. 6GB sistem belleği ile gelen akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 64GB / 128GB olarak belirlenmiş. Ayrıca akıllı telefon Qualcomm'un dört çekirdekli işlemcili Snapdragon 821 yonga setine sahip.

16MP arka kamera ve 16MP ön kamera ile sunulan OnePlus 3T'nin bataryası ise 3.400mAh olarak geliyor.

Whatsapp