OnePlus 3T akıllı telefon büyük bir pazarda daha satışa sunuldu

OnePlus kısa süre önce duyurduğu amiral gemisi akıllı telefonunu şimdi de Hindistan pazarına sundu.

OnePlus bu sene Haziran ayında OnePlus 3 adındaki amiral gemisini tanıtmış ve satışa sunmuştu. Bir süre önce de firma bu cihazın daha üst bir versiyonunu resmi olarak duyurdu. OnePlus 3T adı ile gelen bu akıllı telefon farklı pazarlarda satışa sunulmaya devam ediyor.

OnePlus 3T akıllı telefon ilk olarak Amerika Birleşik Devletleri'nde satışa sunulmuştu. Bu pazarın ardından Avrupa pazarında da yerini alan firma, ayrıca anavatanı Çin'de de yeni amiral gemisi modelini satışa çıkarken, şimdi de dünyanın en büyük ikinci akıllı telefon pazarı olan Hindistan'da da OnePlus 3T akıllı telefon satışta.

Cihazın Hindistan'da satış fiyatına bakacak olursak eğer 64GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon INR 29,999 ($439) olarak 128GB dahili veri kapasitesi içeren versiyon da INR 34,999 ($512) olarak satın alınabiliyor.

OnePlus 3T akıllı telefon 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekrana sahip. Cihazın yonga seti ise dört çekirdekli işlemcili Qualcomm Snapdragon 821 olarka belirlenmiş. Önceki model olan OnePlus 3'de ise Snapdragon 820 yer alıyordu.

Yeni akıllı telefon 6GB sistem belleğine sahip ve ayrıca dahili veri kapasitesi de 64GB / 128GB olarak geliyor. OnePlus 3T'nin arkasında 16MP kamera yer alıyor ve ön kamera da 16MP olarka geliyor. OnePlus 3'ün ön kamerası 8MP olarak yer almıştı. 

OnePlus 3T, 3400mAh batarya içeriyor ve ayrıca OnePlus 3'te olmayan yeni Gunmetal rengi ile de sunuldu.

Whatsapp