OnePlus 3 ve OnePlus 3T İçin Yeni Açık Beta Güncellemesi Geldi

OnePlus'ın geçtiğimiz senelerde piyasaya sunduğu amiral gemisi telefonlarından OnePlus 3 ve OnePlus 3T için yeni bir açık beta güncellemesi geldi.

OnePlus 5 ve OnePlus 5T, dağıtılan yeni açık beta güncellemesiyle beraber Android 8.1 Oreo sürümünü almaya başlamıştı. Öte yandan Çin merkezli şirket tarafından geçtiğimiz yıllarda piyasaya sunulan diğer iki akıllı telefon olan OnePlus 3 ve OnePlus 3T dağıtılan yeni güncelleme ile beraber bir takım yeniliklere sahip olsa da kullanıcılar tarafından beklenen pek çok özellik gelmedi.

Bu güncelleme ile belkide en çok dikkat çeken yenilik galeri uygulamasında yapıldı. Galeri uygulaması artık fotoğraflarınızı ve videolarınızı daha farklı bir şekilde kategori görünümünde sizlere sunuyor. Bu sayede fotoğraf ve videolarınızı daha kolay görebileceksiniz.

OnePlus Switch uygulaması ise şirket tarafından geliştirilen ve kullanıcıların yeni cihazlara geçiş yapmalarını kolaylaştıran bir uygulamadır. Bu uygulama artık uygulama verilerini taşımak içinde destek sunmaya başladı. Piyasaya ilk sürüldüğünde bu özelliğe sahip olmayan uygulama şimdi çok daha kullanışlı bir hale geldi.

Güncelleme içerisinde ayrıca OnePlus 3 ve 3T kullanıcılarının telefonunu kulağına götürerek çağrıyı cevaplayabileceği yeni bir özellik daha bulunuyor. Bu sayede herhangi bir kaydırma hareketine gerek kalmadan masada çalan telefonunuzu kulağınıza götürerek çağrıyı cevaplayabilirsiniz. Bu özellik geçtiğimiz günlerde OnePlus 5 ve 5T için dağıtılan güncelleme de bulunan özellik ile aynıdır.

Son olarak, yeni açık beta güncellemesi, Şubat ayı Android güvenlik güncellemesini, bazı genel hata düzeltmelerini ve çeşitli iyileştirmeleri içeriyor. Bu açık beta güncellemesi şuan itibariyle OnePlus 3 veya OnePlus 3T üzerinde açık beta yapısı kullanan kullanıcılar için OTA üzerinden gönderiliyor.

Whatsapp