OnePlus 3 ve OnePlus 3T İçin Sırasıyla Open Beta 29 ve Open Beta 20 Güncellemesi Geldi

OnePlus firması OnePlus 3 ve 3T modelleri için yeni Android 8.0 Oreo Open Beta güncellemelerini dağıtmaya başladı.

Beta programının üyesi olan OnePlus 3 ve OnePlus 3T kullanıcıları bazı yeni özellikler, iyileştirmeler ve hata düzeltmeleri içeren yeni bir Open Beta güncellemesi almaya başladı. Şimdi yeni güncellemeyi indirebilir ve cihazınızda test edebilirsiniz. Güncellemeyi ne yazık ki kararlı sürümde olan kişiler yükleyemez. Yüklemek isterseniz cihazınızı sıfırlayarak Open Beta yazılımına geçiş yapmanız gerekiyor.

Open Beta, Android 8.0 Oreo işletim sistemine dayanıyor ve önceki beta sürümünü kullananlar bu güncellemeyi OTA üzerinden alabiliyor. Bununla birlikte, ürün yazılımını indirebilir ve kendiniz de cihazınıza kurabilirsiniz. OnePlus 3, OxygenOS Open Beta 29 sürümünü alırken OnePlus 3T modeli ise Open Beta 20 sürümünü alıyor.

Yeni güncelleme ile beraber cihazınıza OnePlus firması tarafından geliştirilen yeni bir not tutma uygulaması eklenmiş olacak. Uygulama, hızlı not almanıza, bunları bir fotoğraf olarak paylaşmanıza ve widget şeklinde ekleyebilmenize olanak sağlıypr . Kopyalamayı ve düzenlemeyi geliştiren yeni bir hızlı pano özelliği de bu güncelleme ile eklenmiş olacak.

Bunun dışında güncellenmiş hava durumu uygulaması da güncelleme içerisinde bulunuyor. Dosya yöneticisi üzerinde bazı yeni geliştirmeler yapılmış. Hızlı ayarlara yeni OTG simgesi eklenmiş. Dağıtılan bu yeni güncellemeler Aralık ayı Android güvenlik yaması ve çeşitli hata düzeltmelerini de içeriyor.

Yeni güncellemeleri ve özellikleri diğer kullanıcılardan önce denemek isterseniz, bu yeni Open Beta güncellemelerini OnePlus 3 veya 3T'de denemeniz gerekiyor. Unutmayın, bunlar beta güncellemeleridir, o sebeple çeşitli ufak tefek hatalar ile karşılaşabilirsiniz.

Whatsapp