OnePlus 3 ve OnePlus 3T İçin Android 9 Pie Güncellemesi Yayınlandı

Çinli OnePlus bugün itibariyle eski cihazlarından OnePlus 3 ve OnePlus 3T için Andorid 9 Pie güncellemesini beta sürüm olarak bütün kullanıcılara dağıtmaya başladı.

Geçtiğimiz yıl duyurulan Android 9 Pie işletim sisteminin ardından Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus yaptığı açıklamada sürpriz bir şekilde eski cihazlarından OnePlus 3 ve OnePlus 3T modellerinin de Android 9 Pie güncellemesini alacağını belirtmişti.

Çinli şirket geçte olsa bu sözünü tuttu ve bugün itibariyle piyasaya Android 6.0.1 Marshmallow işletim sistemi ile çıkmış olan OnePlus 3 ve 3T modelleri için Android 9 Pie beta güncellemesini yayınlamaya başladı.

Eğer sizde OnePlus 3 veya 3T kullanıyorsanız ve Android 9 Pie güncellemesini denemek istiyorsanız beta sürüme geçmeniz gerekmektedir. Yayınlanan ilk Android 9 beta güncellemesi olduğu için yazılımı elle yüklemeniz gerekmektedir.

OnePlus 3 Android 9 Pie Güncellemesini İndirmek İçin Tıklayın

OnePlus 3T Android 9 Pie Güncellemesini İndirmek İçin Tıklayın

Şirket yaptığı açıklamada yazılımı yüklemeden önce bootloader kilidinin kapalı olması gerektiğini vurguluyor. Eğer kilit kapalıysa sizde yazılım dosyasını indirebilirsiniz. Telefonun içine güncelleme dosyasını attıktan sonra telefonun ayarlar menüsünden sistem güncellemeleri kısmına girebilir ve yerel dosyalar bölümünden indirmiş olduğunuz güncelleme dosyasını seçerek yüklemeye başlayabilirsiniz.

Bunun bir beta sürümü olduğunu unutmamanız gerekiyor. İlk beta sürüm olduğu için normal kararlı yazılıma kıyasla daha fazla hataya sahip olabileceğini bilerek yazılımı yüklemenizi tavsiye ediyoruz. 

Whatsapp