OnePlus 3 ve 3T Modellerinin Son Büyük Güncellemesi Android O Olacak

OnePlus firması tarafından yapılan açıklamaya göre geçen yılın amiral gemisi OnePlus 3 ve OnePlus 3T modellerinin son büyük güncellemesi Android O olacak.

OnePlus resmi olarak OnePlus 2 ve OnePlus X'in Android 7.0 Nougat güncellemesini almayacağını açıkladığında OnePlus hayranları büyük bir hayal kırıklığına uğramıştı. Bir çok kullanıcı bu açıklamanın ardından OnePlus 3 ve OnePlus 3T için aynı senaryonun olup olmayacağını merak ediyordu.

Görünüşe göre OnePlus bu sefer diğer modellerinde yaptığı gibi yapmayacak. Kötü bir haber olmasına rağmen en azından OnePlus 3 ve 3T kullanıcıları Android O güncellemesi ile beraber 2 büyük Android sürüm güncellemesini almış olacak. OnePlus, Android işletim sisteminin en son sürümü olan Android 8'in, geçen yılki OnePlus 3 ve OnePlus 3T modellerinin son büyük OS güncellemesi olacağını resmen onayladı.

OnePlus halen, OnePlus 3 ve OnePlus 3T'ye Beta güncellemeleri gönderiyor ancak cihazlar Android O'ya güncellendikten sonra, OnePlus Open Beta Programını OP3 / 3T'den OnePlus 5'e taşıyacak.

OnePlus, Android O güncellemesinin ardından OnePlus 3 ve OnePlus 3T için önemli bir OS güncellemesi yayınlamayacak olsa da, şirket gelecekteki aylık güvenlik yamalarını her iki cihaz içinde yayınlamaya devam edeceğini açıkladı. OnePlus 5, OnePlus 3T'nin devamı ve Snapdragon 835 işlemci, çift arka kamera ve 3,300mAh pil ile beraber gelmişti. 6GB RAM / 64GB bellek ve 8GB RAM / 128GB bellek olmak üzere iki farklı varyantı bulunuyordu.

Ülkemizde şuanda 2.400 lira civarında 6/64GB modeli satılan cihazın fiyatına oranla en iyi cihazlardan bir tanesi olduğunu söyleyebiliriz.

Whatsapp