OnePlus 3 ve 3T İçin OxygenOS 5.0.7 Güncellemesi Yayınlandı

OnePlus bugün itibariyle eski amiral gemisi modellerinden OnePLus 3 ve OnePlus 3T için OxygenOS 5.0.7 güncellemesini OTA üzerinden yayınlamaya başladı.

OnePlus, eski cihazlarından OnePlus 3 ve OnePlus 3T modelleri için küçük boyuta sahip yeni bir güncelleme yayınlamaya başladı. Her iki cihaz içinde benzer değişiklikleri beraberinde getiren güncellemeler bugün itibariyle OTA üzerinden bütün cihazlar için dağıtılmaya başladı. OxygenOS 5.0.7 sürümü ile gelen güncellemeler ayrıca en yeni güvenlik yamalarından biri olan Kasım 2018 tarihli en yeni güvenlik yamasını da içeriyor.

Bununla birlikte şirketin piyasaya sürdüğü USB Type C girişine sahip kulaklıkların eski cihazlarda da kullanılabilir olmasına imkan sağlayan ufak bir düzenleme de bu güncelleme ile beraber cihazlara eklenmiş oldu. OnePlus yayınladığı yeni güncelleme sayesinde OnePlus 3 ve 3T modellerinde Type C bağlantı noktasına sahip kulaklıkların kullanılabilir olmasına imkan sağlamış diyebiliriz. OnePlus tarafından üretilen kulaklıklar ile uyumlu bir şekilde cihazınızı kullanabilirsiniz fakat diğer üreticilerin kulaklıkları ile cihazınızın uyumlu çalışıp çalışmayacağı konusunda herhangi bir bilgi paylaşılmamış.

Eğer sizde ülkemizde bir zamanlar ithalatçı firma garantili olarak satılan OnePlus 3 veya OnePlus 3T modellerinden herhangi birini kullanıyorsanız cihazınızın ayarlar menüsü üzerinden sistem güncellemeleri kısmına girebilir ve OxygenOS 5.0.7 güncellemesinin cihazınıza gelip gelmediğini kontrol edebilirsiniz.

Güncellemeler kademeli olarak dağıtıldığı için cihazınıza ulaşması birkaç haftayı bulabilir. Güncellemeleri yüklemeden önce cihazınızda en az %50 civarında şarj olduğundan emin olun.

Whatsapp