OnePlus 3, NFC desteği içermiyor

OnePlus'ın yeni nesil amiral gemisin NFC desteği bulunmuyor.

Bir kaç gün sonra yeni önemli bir akıllı telefonun duyurusu gerçekleştirilecek. Çin'in son dönemde dikkat çeken yeni akıllı telefon üreticilerinden olan OnePlus, yeni nesil amiral gemisini 14 Haziran tarihinde resmi olarak duyuracak.

2014'de OnePlus ilk akıllı telefonu OnePlus One'ı pazara sunmuştu. Davetiye usulü satışa sunulan cihaz yine de büyük ilgi görürken, firma bu akıllısını üst düzey donanım özellikleri ile amiral gemisi seviyesinde geldi.

Ayrıca 2015'de de yeni modeller sunan firma, önce OnePlus 2 adındaki amiral gemisini sunmuş ve OnePlus X adındaki daha küçük ekranlı bir modelini satışa çıkardı.

OnePlus'ın yeni amiral gemisi OnePlus 3 adı ile geliyor ve cihaz hakkında bilgiler de gelirken, cihazın TENAA üzerinden detaylı teknik özellikleri ortaya çıktı ve görülen o ki yeni akıllı telefon da NFC özelliği yer almıyor. 

5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlüğünde dokunmatik AMOLED ekran cihazda yer alacak ve 4GB ve 6GB olmak üzere iki farklı sistem belleği yer alacak versiyonlar sunulacak. Dahili veri kapasitesi olarak ise 32GB ve 64GB olarak iki farklı seçeneğin sunulabileceğini söyleyebiliriz.

Google Android 6.0.1 Marshmallow mobil işletim sistemi üzerinde çalışacak olan yeni OnePlus 3 akıllı telefon 2.2Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemcili Qualcomm Snapdragon 820 yonga setinden güç alacak. Batarya ise 3.000mAh olarak geliyor.

Whatsapp