OnePlus 3 için yeni görseller gelirken, fiyatı da ortaya çıktı

OnePlus yakında 3. nesil amiral gemisini satışa sunacak gibi görünüyor.

OnePlus, Çin'in önemli akıllı telefon üreticilerinden olurken, ayrıca çok da yeni bir firma ve ilk akıllı telefon modelini 2014 senesi içerisinde sunmuştu. OnePlus geçtiğimiz dönemde cihazlarını davetiye usulü ile satan firma olarak adından söz ettirirken, şu anda normal satış kanalları üzerinden akıllı telefon modellerini satışa sunuyor.

Geçtiğimiz sene OnePlus'dan iki akıllı telefon duyurusu gelmişti. Bunlardan bir tanesi OnePlus 2 adındaki amiral gemisi olurken, ayrıca OnePlus X adında bir bşak cihaz da pazara sunulmuştu.

Bu sene firma henüz akıllı telefon sunmazken, bir kaç ay içerisinde firmanın OnePlus 3 adındaki yeni nesil amiral gemisini sunmasını bekliyoruz. Bu yeni akıllı telefon hakkında bilgiler gelmeye devam ederken, şimdi de cihazın basın görselleri olduğu iddia edilen bazı görseller ortaya çıktı.

Bu yeni görseller online oyun sitsi üzerinden geldiğini belirtelim ve daha önce sızdırılan render görsellere göre cihazın daha başarılı durduğunu söyleyebiliriz. Cihazın tasarımına baktığımızda ise Sony'nin Xperia ailesinden esinlenmiş gibi görünüyor.

Metalik çerçeve içeren yeni OnePlus 3 akıllı telefonda ayrıca ayrılmış butonun da yer aldığı görülmekte ve bu butonun kameraya ayrılmış olabileceği kaydedilmekte. Oval tasarıma sahip fiziksel Home butonu cihazın önünde yer alırken, ayrıa bu buton üzerinde parmak izi tarayıcısının da konumlandırılacağını söyleyebiliriz.

Oldukça ince bir çerçeve tasarımı ile geleceğini öyleyebileceğimiz yeni akıllı telefonun ayrıca fiyatının da 4GB versiyon için 1999 yuan ($308) ve 6GB versiyon için de 2499 Yuan ($382) olacağı ifade ediliyor.

Whatsapp