OnePlus 3 için video geldi

Çinli OnePlus, yeni amiral gemisi akıllı telefonunu resmi olarak duyurdu.

Dün düzenlediği etkinlikle Çinli önemli akılı telefon üreticilerinden olan OnePlus, yeni amiral gemisi OnePlus 3'ü resmi olarak duyurdu. 2014'de ilk akıllısı OnePlus One ile dikkatleri üzerine çeken firma, 2015'de de bir başka modeli OnePlus 2'yi resmi olarak duyurmuş ve ayrıca yine geçtiğimiz sene OnePlus X adındaki başka bir cihazını da satışa sunmuştu.

OnePlus'ın yeni akıllı telefonu için firma tarafından bir tanıtım videosu yayınlandı. Bu videoda OnePlus 3'ün tasarımı, şarj ve güç yönetimi, ekran ve donanım özellikleri ön plana çıkartılıyor. Bu yeni tanıtım videosunu aşağıda haberimizin sonunda izleyebilirsiniz.

OnePlus 3'ün teknik özelliklerine bakacak olursak eğer, cihaz 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel çözünürlüğünde dokunmatik ekran ile geliyor. Yonga seti olarak ise akıllı telefon 2.15Ghz saat hızında çalışan dört çekirdekli işlemci ve Adreno 530 grafik işlemci içeren Snapdragon 820'den güç alıyor.

6GB sistem belleğine sahip olan yeni akıllı telefonun dahili veri kapasitesi ise 64GB olarak belirlenmiş. OnePlus 3'ün arka yüzünde 16MP OiS destekli kamera bulunuyor ve ön kamera da 8MP çözünürlük sunuyor.

Akıllı telefonun ön yüzünde Home tuşuna entegre olarak parmak izi tarayıcısı da bulunurken, cihazın ayrıca metal kasa tasarımı içerdiğini de belirtelim. 3.000mAh batarya içeren yeni OnePlus 3'ün renkleri ise gri, siyah ve altın olarak belirlenmiş.

https://youtu.be/xeiD1JepSfM

Whatsapp