OnePlus 3, canlı görseller sızdırıldı

OnePlus, çok yakında yeni amiral gemisinin resmi duyurusunu gerçekleştirecek.

Özellikle son bir kaç senedir Çinli firmalar büyük bir yükseliş içerisind. Bu firmalar özgün ve tasarımı dikkat çekici modeller ile de en çok satan firmalar arasında üst sıraları almaya devam ediyorlar.

OnePlus, Çinli yeni ve genç firmalardan bir tanesi ve şu anda normal satış kanalları ile cihazlarını sunsa da daha önce davetiye usulü ile akıllı telefonlarını satması ile ünlü.

2014 senesinde amiral gemisi modeli OnePlus One ile üst seviyede mücadeleye dahil olan firma, daha sonra 2015 senesinde de önce OnePlus 2 adındaki yeni amiral gemisini sunmuş ve arkasından da OnePlus X adı ile daha küçük bir akıllı telefon modelini daha pazara sunmuştu.

OnePlus şu sıralar yeni amiral gemisinin hazırlıkları içerisinde ve OnePlus 3 adı ile geleceği kaydedilen akıllı telefon için yeni görseller ortaya çıktı. Görsellere baktığımızda oldukça sade bir tasaıma sahip olan cihazın ön yüzünde fiziksel Home butonu dikkat çekerken, bu butona entegre olarak parmak izi tarayıcısının da geleceğini belirtelim.

OnePlus 3 akıllı telefon iddialara göre sistem belleği ve dahili veri kapasitesi açısından farklı iki versiyon olarak sunulacak. Bu versiyonlardan bir tanesi 4GB sistem belleği ve 32GB dahili veri kapasitesi içerirken, diğer versiyon ise 6GB sistem belleği ve 64GB dahili veri kapasitesi ile gelecek.

Cihazın ekranının önceki modeller gibi 5.5" büyüklüğünde ve 1920x1080 piksel Full HD çözünürlükte geleceği kaydedilirken, metal kasa tasarımı içereek olan cihaz Android Marshmallow mobil işletim sistemi ile sunulacak.

Whatsapp